lord_saskybody Napisano 25 Luty 2005 Napisano 25 Luty 2005 Takie zrobiłem ze 1 min roboty troche render + PS7 i to co widac
DonVito Corleone Napisano 25 Luty 2005 Napisano 25 Luty 2005 ja proponuje zorbic ankiete/konkurs---- co to jest :P
Archangel Napisano 25 Luty 2005 Napisano 25 Luty 2005 jakos nie przepadam za taki tapetowym "nico" ale brzydkie to tez nie jest...
lord_saskybody Napisano 26 Luty 2005 Autor Napisano 26 Luty 2005 LHT pewnie ze nowy HIV Co do :co to jest: to sam niewiem ale zrobiłem to zewzgledu ze był tutek i koles porusza tam zeby uzyc fb-Electron czy cos takiego które jak zwykle nie jest darmowe. Wiec zrobiłem z materiałem ICE z deetee-VRay_Compilation.mat które jest darmowym zbiorem materiałów na everze chyba i własnie tam jest ten ICE. Efekt blur'u w PSie i kolorek tez ;D Bynajmniej fajnie to dosc wyglada na tapetce :) :) Pozdrawiam Ps. jesli ktos chce te "deetee.... to moge zamiescic na servku i podesłac linka " H.I.M RULEZ ------------------- Obiecany tutek i "deetee" :) Zrobiłem VideoTutorial w kilku częściach: 1. Robienie kolczatki 2. Materiał + Render 3. Kończenie w Ps'ie :) LINK: http://www.onecik.pl/~saskybody/vtut/kolczatka.html // Zamieszczam go tam na jakies 3-5 dni i wywalam wiec pobierać jak najpredzej // A zresztą moze na dłuzej ale to wszytko sie okarze ...
prabab Napisano 26 Luty 2005 Napisano 26 Luty 2005 Ładny render. I tylko on :). No... Ostateczny wygląd też nie jest zły ;).
jacob Napisano 26 Luty 2005 Napisano 26 Luty 2005 mi sie podoba, nawet bardzo deska tez robil? :P:P:P
Baton Napisano 26 Luty 2005 Napisano 26 Luty 2005 Ale sie namnozylo tych "cos". Wyglada calkiem przyjemnie.
lord_saskybody Napisano 27 Luty 2005 Autor Napisano 27 Luty 2005 Deska mówi ze on tylko robił nie ja :) ;) Te VideoTutki nagrywałem Camtasia Studio i zapomniałem ze tam trzeba specjalnych codeków a więc: http://www.onecik.pl/~saskybody/vtut/tscc.exe Thx za + posty :) # Here I'm like a cocaine... lalala
Ufol Napisano 5 Marzec 2005 Napisano 5 Marzec 2005 mi takie coś wyszło jak sie bawiłem z tutkiem o piłeczce golfowej i dałem extrude w odwrotną stronę - ten sam efekt, tylko z materiałem troche gorzej, ja bym miał z nim problemy. fajny Virusek :P
Rekomendowane odpowiedzi