Napisano 26 Luty 200520 l Software - 3ds Max 7 & Photoshop CS Rendering - 3,5h ( 1500/850 ) Render - Mental Ray ( GI + Final Gather )
Napisano 26 Luty 200520 l hmmm pewnie jest w tej pracy ukryty jakis gleboki przekaz tylko ze ja nie potrafie go odkryc...nie na pisze za wiele bo nie bardzo wiem co ta scena przedstawia...szkielet przyzwoity...
Napisano 26 Luty 200520 l co to jest? wisniowy szkielet ma pare bledow a kompozycja .....nie ma jej tu
Napisano 26 Luty 200520 l może to jest jakiś filmik (rendering 3.5h) hehe ja bym niezostawił mojego pc na 3.5h żeby zobaczyć ... zabrakło mi słów
Napisano 26 Luty 200520 l Autor nie wiem co w tym trudnego do odczytania, akcja dzieje sie w przyszlosci, wielkie roboty zlapaly ludzi i robia na nich experymenty, na obrazku widzimy jeden z tych testow....i tyle....^^'' Kompozycja jest jaka jest, nie mam czasu by ja zmienic, co do dziury z tylu glowy to nie wiem skad sie wziela, zreszta to malo istotne ^^'' Do styczny : 3,5h to nie bylo dlugo jak na taka rozdzialke (1500/850), czy warto bylo czekac, mysle ze warto bylo...
Napisano 26 Luty 200520 l roboty niemuszą experymentować one są zaprogramowane albo wie albo nie ale napewno robot przez exsperymentowanie by niedochodził do czegoś niewyciągał by wniosków roboty nierobią z ciekawości tak myśle hehe
Napisano 26 Luty 200520 l a tak sie przypatrzałem przez chwile i pomyślałem może ten kościelec idzie na dyskoteke takim luźnym krokiem
Napisano 26 Luty 200520 l wierz mi jak sie nie zna tej historyjki to jedyne co jest latwe do odczytania to imie i nazwisko:|
Napisano 26 Luty 200520 l hmmm sory ale tak historia i ten obrazek to chyba nadal dwie rozne bajki....
Napisano 26 Luty 200520 l ja mam taka historyjke: odlegla przyszlosc-wypaczone poczucie estetyki i piekna-zdegenerowany osobnik oglada tanczacego wisniowego truposza i czerpie z tego chora satysfakcje:)to juz chyba bardziej pasuje ale krotko nad tym myslalem-jak mnie najdzie cos lepszego to podesle -obiecuje:)
Napisano 26 Luty 200520 l obrazek ... najwyżej przeciętny, nigdy bym się nie domyślił o co w nim miało ponoć chodzić, myślałem przez chwilę że to okładka do ksiązki popularnonaukowej. roboty niemuszą experymentować one są zaprogramowane albo wie albo nie ale napewno robot przez exsperymentowanie by niedochodził do czegoś niewyciągał by wniosków roboty nierobią z ciekawości tak myśle hehe nie myśl tyle, a jeśli już zebrało Ci się na mędrkowanie, to sięgnij wcześniej po literaturę :/
Napisano 4 Marzec 200520 l o jakie wstretne liternictwo. powodzenia twemu studiu, co z czcionka ma problem (estetyczny) bo o reszcie sie wstrzymam