javor Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 witam wszystkich oto mój wkład w konkurs evermotion i alienware komentujcie ......
sikham Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 pomysł bardzo fajny na ten samochodzk ale materiały i koła niedają rady :(
Bzyku Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 matarial kiszka ale co ja widze troche audi Le Mans/RSQ troche chevroleta Corvette i jeszcze wymiarowo i linią Cadillaca Sixteen smieszna mieszanka ale moze byc ladnie prawie bo bez tej corvetty by to troszke lepiej wygladalo
javor Napisano 2 Marzec 2005 Autor Napisano 2 Marzec 2005 hehe co do audi rsq to się zgadza ale corvetta i sixteen ?????? gdzie ?? :] dodam jeszcze że autko modelowane było bez użycia mesh smooth i renderowane w scanlinie sikham: felgi miały być takie proste w formie :) jak i reszta samochodu, nie chciałem żeby wyszło z tego coś w rodzaju wiejskiego tuningu :]
asfalton Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 bardzo mi sie podoba ksztalt, tylko czy to z tylu to drzwi ? :), i czy z tylu rury wydechowe sa nad zderzakiem?
AGmakonts Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 ładny samochud wprawdzie światła są jakieś dziwne i nie podobają mi się z kolei świetny wydech a jeśli chodzi o linie to jak dla mnie za krótki no i te felgi ale jest ładnie
Bzyku Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 javor jak gdzie boczny wylot czy cholera wie co to jest to corvetta a sixteen to juz pisalem wymiary i tera tak ogladnolem cadillacka i powiem ci tak szyba boczna i samksztalt i ulozenie wydechow(moze to nie dokladnie to samo ale podobna wizja) no ale nie wazne tak mi sie tylko kojazy bo to bardzo specyficzne samochody i jakos te elementy mi sie wlasnie z nimi skojazyly
mentaller Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 rzeczywiście jest w tym modelu coś z audi i corvetty... ale i tak wyszło wspaniale(tylko zrób coś z tymi oponami)
sikham Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 jawor mi niechodzi o to żebyś robił jakieś wydziwione felgi poprostu dałes doopy modelując tak felgi i opony śmiesznie one wyglądają jak z toycara za 3.5;- im więcej patzre tym mniej mi sie tył podoba tak jakby samochód go musiał ciągnąć za sobą :) ja tu widze troche rx8 (drzwi)
polka dot Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 hmm fajnie fajnie :D ale jak dla mnie to za dlugi i za niski, troche przypomina to audi z I ROBOT no i materialy nie sa pierwsza klasa :P congrats ukonczonego modelu ;)
Gość ant-3d Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 Dla mnie znow materialy leza, gora zbyt delikatna w stosunku do dolu. Nie moze byc tak ze gora delikatna jak motylek a dol swoja masa przypomina ruski czolg.
AGmakonts Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 jeśli można prosić to bym prosił o siatke samej karoserii bez kół i wnetrza
Loozack Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 muszę przyznać, że fajny samochodzik ci wyszedł... w sumie możnaby go spokojnie produkować seryjnie :) zdradź jeszcze ile to ma poly ;) pozdrawiam P.S. głosowałem na niego na Evermotion :>
Master Kiełbaster Napisano 3 Marzec 2005 Napisano 3 Marzec 2005 troche tył i przód nie pasuje do środka :)
polka dot Napisano 3 Marzec 2005 Napisano 3 Marzec 2005 a dzie to sie tam glosuje tez bym chetnie wspomogl kolege :D
javor Napisano 3 Marzec 2005 Autor Napisano 3 Marzec 2005 AGmakonts: oto siateczka o którą prosiłeś Loozack: około 250.000 poly kome: niestety już się nie głosuje (ale głosy nowych userów i tak nie były liczone :( ) mentaller: co jest nie tak z oponami ???
mentaller Napisano 3 Marzec 2005 Napisano 3 Marzec 2005 trochę tekstura opon mi się nie podobała, ale zawsze mogę się mylić
KLICEK Napisano 3 Marzec 2005 Napisano 3 Marzec 2005 qrcze fajnie wyszlo nawet :) gdybym wiedzial ze to twoje to bym wrzucil Ci moj glos a tak to na jakis badziew dalem ;)
Yamakasi Napisano 3 Marzec 2005 Napisano 3 Marzec 2005 no to teraz tylko wlasna firme otworz i produkuj takie samochody w polsce :) ..... no wiesz dla kolegi z forum pierwszy model w prezencie ;) Pozdrawiam
AGmakonts Napisano 3 Marzec 2005 Napisano 3 Marzec 2005 dzięki z saitkę:) hmmm... masz cierpliwość do takiej dlubaniny i jeszcze jedno materiał wydechu jest jakiś dziwny niby to alum ale tak dziwnie wygląda
Sickiziu Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 scanline? widze ze umiejetne uzycie daje swietne efekty. pokazujesz dwie siatki, na jednej nie widac tri - jakis trik, czy sie gubie?
Rekomendowane odpowiedzi