Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

matarial kiszka ale co ja widze troche audi Le Mans/RSQ troche chevroleta Corvette i jeszcze wymiarowo i linią Cadillaca Sixteen smieszna mieszanka ale moze byc ladnie prawie bo bez tej corvetty by to troszke lepiej wygladalo

Napisano

hehe co do audi rsq to się zgadza ale corvetta i sixteen ?????? gdzie ?? :]

dodam jeszcze że autko modelowane było bez użycia mesh smooth i renderowane w scanlinie

sikham: felgi miały być takie proste w formie :) jak i reszta samochodu, nie chciałem żeby wyszło z tego coś w rodzaju wiejskiego tuningu :]

Napisano

ładny samochud wprawdzie światła są jakieś dziwne i nie podobają mi się z kolei świetny wydech a jeśli chodzi o linie to jak dla mnie za krótki no i te felgi ale jest ładnie

Napisano

javor jak gdzie boczny wylot czy cholera wie co to jest to corvetta a sixteen to juz pisalem wymiary i tera tak ogladnolem cadillacka i powiem ci tak szyba boczna i samksztalt i ulozenie wydechow(moze to nie dokladnie to samo ale podobna wizja) no ale nie wazne tak mi sie tylko kojazy bo to bardzo specyficzne samochody i jakos te elementy mi sie wlasnie z nimi skojazyly

Napisano

jawor mi niechodzi o to żebyś robił jakieś wydziwione felgi

poprostu dałes doopy modelując tak felgi i opony śmiesznie one wyglądają jak z toycara za 3.5;-

im więcej patzre tym mniej mi sie tył podoba tak jakby samochód go musiał ciągnąć za sobą :)

ja tu widze troche rx8 (drzwi)

Napisano

hmm fajnie fajnie :D ale jak dla mnie to za dlugi i za niski, troche przypomina to audi z I ROBOT no i materialy nie sa pierwsza klasa :P

congrats ukonczonego modelu ;)

Gość ant-3d
Napisano

Dla mnie znow materialy leza, gora zbyt delikatna w stosunku do dolu. Nie moze byc tak ze gora delikatna jak motylek a dol swoja masa przypomina ruski czolg.

Napisano

muszę przyznać, że fajny samochodzik ci wyszedł... w sumie możnaby go spokojnie produkować seryjnie :) zdradź jeszcze ile to ma poly ;)

pozdrawiam

P.S. głosowałem na niego na Evermotion :>

Napisano

AGmakonts: oto siateczka o którą prosiłeś

wireframe2.jpg

Loozack: około 250.000 poly

kome: niestety już się nie głosuje (ale głosy nowych userów i tak nie były liczone :( )

mentaller: co jest nie tak z oponami ???

Napisano

no to teraz tylko wlasna firme otworz i produkuj takie samochody w polsce :)

..... no wiesz dla kolegi z forum pierwszy model w prezencie ;)

Pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności