Murky Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 Cos nogi chyba sa niebardzo, jakbys mogl dac obrazek pokazany z innego profilu...
<Lukas> Napisano 4 Marzec 2005 Autor Napisano 4 Marzec 2005 postać nie ma nóg, to postać częściowo eteryczna, a to coś to kawałek powiewającego materiału
Murky Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 Acha, dzieki za info bo inaczej bym na to chyba nie wpadl :D Popraw to (np dorob to powiewanie ktorego tu jakos neiwidze) i praca bedzie cool :)
Ufol Napisano 5 Marzec 2005 Napisano 5 Marzec 2005 chyba więcej tu twojej inwencji twórczej niz podobieństwa do archona, o ile pamiętam nie miał żadnych ciuchów na sobie, aura była błękitna i nogi miał - tyle ze małe i cienkie bo lewitował ładnie to wygląda ale protosa to to nie przypomina
pan Edek Napisano 5 Marzec 2005 Napisano 5 Marzec 2005 Mam sentyment do Starcrafta i jak nie zrobisz Dark Archona elegancko to Cie ****, rozumiesz? Będę Cię obserwował,więc się pilnuj. Pracuj, powodzenia życzę. a tu Ufolu mylisz Archona z Dark Archonem i radze Ci na przyszłość nie bądż taki mądry..
Insect Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 W sumie dziwnie to wygląda. Jakbyś nie na pisał ze to DArchon to bym na to nie wpadł. Generalnie nie chce Ci wchodzić z buciorami w koncept ale wg. mnie morda lepiej by wyglądała jakby była z ognia (zólte ogniki jako oczy) i w kapturze - tak jak ma to miejsce w Broodwar. Zagraj sobie i zobacz ryjek Dark Archona w wievporcie :) Edek: Niestresuj sie tak ;) pozdrawiam
polka dot Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 tak tak niepodobny zaiste chociaz ciesze sie ze ktos cos ze stara robi ;D sam mam w planach ;D
reVis Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 To pierwsze ujęcie tak średnio mi się podoba, ale to drugie jest naprawdę świetne tylko czemu takie małe...
Rekomendowane odpowiedzi