SCORPI Napisano 1 Maj 2003 Napisano 1 Maj 2003 A to pracka która nie jest zakończona i będe ją ruszać dopiero za kilka miesięcy z braku czasu... chce zrobić całą flote :) ale co sądzicie narazie o samych silnikach??? na brak szczegółów nie zważajcie bo jeszcze dodam dużo
Pablo Napisano 1 Maj 2003 Napisano 1 Maj 2003 ekstra !! Ty to umiesz robic duuuuuuuuzo szczegolow :) niezle...tlyko mowisz ze jescze bedziesz nad tym pracowal..to dlaczego dales to do Galerii?? pozdr
SCORPI Napisano 1 Maj 2003 Autor Napisano 1 Maj 2003 bo jak będe to robił to za jakieś kilka miesięcy... będzie duża z tego animka :) praca dłuuugo terminowa... a sam slinik, nio grzech ze wystawiłem? :)
SCORPI Napisano 1 Maj 2003 Autor Napisano 1 Maj 2003 a tu kawałek reszty odgrzebałem na dysku.. widok z viweporta... btw to faces - 642.130 tylko ta część jest mocno nie dopracowana, jeszcze dużo faców dojdzie :)
uncle Napisano 1 Maj 2003 Napisano 1 Maj 2003 bosz sam silnik 600 tys facow.. lol, jaki ty masz sprzet ze chcesz cala animacje robic?!
SCORPI Napisano 1 Maj 2003 Autor Napisano 1 Maj 2003 p IV 2000 - 512 ram ale spoko zanim to skończe to już sie wymieni na nowszego :) a jeżeli już chodzi o samą animacje to będe to animował najpier na prostuch bryłach oczywiście... więc spokojnie :)
Gith Napisano 23 Maj 2003 Napisano 23 Maj 2003 Swietne! Wlasnie dla czegos takiego wzialem sie za Maxa... Twoj model bardzo przypomina silniki Gwiezdno Wojennego Sovereign Super Star Destroyer, a to byl zabojczy - 14 kilometrowy \"stateczek\" :D Ehh ciekawe kiedy ja cus takiego bede umial :| Pozdrawiam Gith
Tomasz Kucharz Napisano 23 Maj 2003 Napisano 23 Maj 2003 Nieźle - dla mnie super Jesli można - dysze od silników mogły by być porozcinane - tak aby mogły się zwężać PS - może ci się przyda www.huemon.com/hat-trips/rockets Pozdrawiam
adek Napisano 26 Maj 2003 Napisano 26 Maj 2003 Brawo Scorpi! Zacząłeś ponownie coś kombinować z SF ... Bardzo ladnie Ci to wychodzi.
Gith Napisano 26 Maj 2003 Napisano 26 Maj 2003 Mam takie male pytanie, skad mozna wziac tego typu rysunki, ew. Concept Arty? (oprocz bluprintow Star Treka i z SW (tych z albumu o statkach), no i oczywiscie oprocz ArtByFeng.com) ?? Any ideas? Bo szukalem, szukalem i nie moglem znalezc, a sam rysowac to nie zabardzo. [pomocy]
NEHRU Napisano 26 Maj 2003 Napisano 26 Maj 2003 No ja myśle że tyle szczegółów wystarczy... pamiętaj żeby nie przekombinować ! za dużo szczegółów psuje model... są granice :) wydaje mi sie że takie uszczegółownienie wystarczy :) pozatym dodaj teksture :) tekstura to połowa sukcesu :) ale trzeba przyznać że dobra robota :) Pozatym nie chce cie straszyć ale twój sprzęt nie wytrzyma całej floty :) jeden model będzie miał spory problem strawić :) co dopiero flote :)
Rekomendowane odpowiedzi