p_e_t_e_r Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 jakis czas temu ktos poprosil mnie o zaprojektowanie loga jego firmy zajmujacej sie drewnem. slowo kluczowe to byl żołędź. zamieszczam moje koncepty na w/w temat w veeery Lo Res :) Software: Photoshop
kurt_hectic Napisano 24 Marzec 2005 Napisano 24 Marzec 2005 :)- jak dla mnie to to sa prehistoryczne metody :) - ja do tworzenia tego tymu "spraw" uzywam FINAL TOON - plugin do 3ds-a - renderuje wszystko w kreskowkowym stylu - polecam
PPK Napisano 24 Marzec 2005 Napisano 24 Marzec 2005 :)- jak dla mnie to to sa prehistoryczne metody :) - ja do tworzenia tego tymu "spraw" uzywam FINAL TOON - plugin do 3ds-a - renderuje wszystko w kreskowkowym stylu - polecam ale ty bredzisz ...
Reanimator Napisano 24 Marzec 2005 Napisano 24 Marzec 2005 Hyhy, nie wierze, ze mozna byc takim kretynem :) To jakas prowokacja! Co do logo... taaaakie se, szalu nie robi. Poza tym odleglosci miedzy elementami masz wziete z kosmosu. raz tak, raz siak. Niech no szeryf wpadnie... ;)
PPK Napisano 24 Marzec 2005 Napisano 24 Marzec 2005 tak btw. logo to chyba w dziale 2d moglo by sie zmiescic nie dosc ze szalu nie robi i odleglosci, to jest jakies takie drobnostkowe (?) moze wiecej syntezy
chveti Napisano 25 Marzec 2005 Napisano 25 Marzec 2005 Hyhy, nie wierze, ze mozna byc takim kretynem :) To jakas prowokacja! to właśnie jest prowokacja :D zaraz posypią sie epitety i zamkną wątek :]
SansSerif Napisano 25 Marzec 2005 Napisano 25 Marzec 2005 :)- jak dla mnie to to sa prehistoryczne metody :) - ja do tworzenia tego tymu "spraw" uzywam FINAL TOON - plugin do 3ds-a - renderuje wszystko w kreskowkowym stylu - polecam Hyhy, nie wierze, ze mozna byc takim kretynem ja wierze :] ladne zoledzie. moze troche za cienka kreska ale przy napisie pasuje "wagowo". ale uklad kompletu juz taki na sile i bez pomyslu. poszukaj na googlach stron z etykietami win, to podobna estetyka i bardzo ciekawy temat.
Rekomendowane odpowiedzi