Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

jakis czas temu ktos poprosil mnie o zaprojektowanie loga jego firmy zajmujacej sie drewnem. slowo kluczowe to byl żołędź.

zamieszczam moje koncepty na w/w temat w veeery Lo Res :)

Software: Photoshop

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

:)- jak dla mnie to to sa prehistoryczne metody :) - ja do tworzenia tego tymu "spraw" uzywam FINAL TOON - plugin do 3ds-a - renderuje wszystko w kreskowkowym stylu - polecam

Napisano
:)- jak dla mnie to to sa prehistoryczne metody :) - ja do tworzenia tego tymu "spraw" uzywam FINAL TOON - plugin do 3ds-a - renderuje wszystko w kreskowkowym stylu - polecam

ale ty bredzisz ...

Napisano

Hyhy, nie wierze, ze mozna byc takim kretynem :) To jakas prowokacja!

Co do logo... taaaakie se, szalu nie robi. Poza tym odleglosci miedzy elementami masz wziete z kosmosu. raz tak, raz siak.

Niech no szeryf wpadnie... ;)

Napisano

tak btw. logo to chyba w dziale 2d moglo by sie zmiescic

nie dosc ze szalu nie robi i odleglosci, to jest jakies takie drobnostkowe (?) moze wiecej syntezy

Napisano
Hyhy, nie wierze, ze mozna byc takim kretynem :) To jakas prowokacja!

to właśnie jest prowokacja :D zaraz posypią sie epitety i zamkną wątek :]

Napisano

Hyhy, nie wierze, ze mozna byc takim kretynem

ja wierze :]

ladne zoledzie. moze troche za cienka kreska ale przy napisie pasuje "wagowo". ale uklad kompletu juz taki na sile i bez pomyslu.

poszukaj na googlach stron z etykietami win, to podobna estetyka i bardzo ciekawy temat.