sartr Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 Hej, Postanowiłem zrobić pierwszego shorta....rzecz ma być w miare prosta bez fajerwerków i skomplikowanej fabuły. Jest juz postać bohatera: i malutki teścik animacji (raczej test riga - tego niebedzie w animacji dlatego zabardzo sie nieprzyłożyłem): http://www.sitesled.com/members/seartr/test.mov krytyka ale i słowa otuchy:))) mile widziane
KLICEK Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 wyglada fajnie :) postac ciekawa moglbys pokazac siateczke ? :) cwaniaczku ta maska na twarzy zaoszczedziles sobie sporo roboty z mimika :) zaraz zassam filmik i dam updejt :)
sbx Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 ruch zarzucania broni ogolnie fajny lecz zle w czasie rozlozony
KLICEK Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 przerzucanie broni jest nawet ok, ruch nogi na koncu troche dziwny itp, ale oglnie fajnie ;) i zjebki za to ze 2,5 mb a jakosc poprostu boska , juz mogles dvixem to spakowac :p
DaveBorck Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 MAm wrażenie, że miednica jest źle zrigowana, tzn połączenie nóg i tłowia i pośladki za mocno zniekształcają siatkę. Ogólnie nie jest źle
sartr Napisano 7 Marzec 2005 Autor Napisano 7 Marzec 2005 Klicek...rozgryzłeś mnie:)))) sorry za te 2,5 mb :P DaveBorock:narazie od kolesia troszke odpoczne i zabieram sie za ciężki sprzet (samolt,czołg..itp)...potem popatrze na świeżo na niego i poprawie te błędy rigu
F/X Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 Ruch jest dosyć "kańciasty". Proponuje ci nie robić innych rzeczy dopóki nie opanujesz do perfekcji animacji postaci. p.s "rzecz ma być w miare prosta bez fajerwerków i skomplikowanej fabuły." Wedłóg mnie jak nie ma fajerwerków to powinna być przynajmniej dobra fabuła
sartr Napisano 7 Marzec 2005 Autor Napisano 7 Marzec 2005 czy nieskomplikowana fabuła moze być dobra napiszesz mi jak skończe:))))
sartr Napisano 9 Marzec 2005 Autor Napisano 9 Marzec 2005 drugoplanowy samolocik, przemknie szybko tak ze niezbyt uszczegółowiony
DarCon Napisano 9 Marzec 2005 Napisano 9 Marzec 2005 Sympatyczna praca się zapowiada.Powodzenia oraz wytrwałości życzę
Kris_R Napisano 10 Marzec 2005 Napisano 10 Marzec 2005 Jeśli masz ochotę, podziel się zamysłem... warto zrobić jakieś szkice, zaplanować choć trochę przebieg akcji, punkty zwrotne lub kulminacyjne... jeśli jakieś przewidujesz. Pogadajmy trochę o tym filmiku.
razor Napisano 10 Marzec 2005 Napisano 10 Marzec 2005 "bez fajerwerków i skomplikowanej fabuły. " - brak fajerwerków mogę zrozumieć, ale mam nadzieję że nieskomplikowana fabuła nie oznacz braku fabuły. Powodzenia. No i zachęcam do tego co Kris_R - podziel się zamysłem.
sartr Napisano 10 Marzec 2005 Autor Napisano 10 Marzec 2005 pierwsza połowa filmiku to przejscie przez pole bitwy do plaży...druga część rozgrywa sie w trakcie gdy fala udeżeniowa bomby atomowej dociera do brzegu...pierwsza czesc jest dokładnie rozrysowana, z drugą mam spory kłopot bo klimat zmienia sie z ostrej jadki w psychodele w głowie bohatera...ciężko to wytłumaczyć...pozatym niechce wywalać kawy na ławe....klimat oraz moje zamierzenia mam nadzieje ze bedą sie ujawniać w trakcie "updatów"...a jak przyjdą wam do głowy jakieś pomysły czy spostrzeżenia...zapraszam do dyskusji
Siegmar Napisano 10 Marzec 2005 Napisano 10 Marzec 2005 zaloz mu portki ... prosze ... takie kowbojskie ... teraz wyglada smiesznie
sartr Napisano 10 Marzec 2005 Autor Napisano 10 Marzec 2005 nie ma szans...facet idzie na plaże:))) kolejny update...tym razem wsparcie z lądu:
kurt_hectic Napisano 11 Marzec 2005 Napisano 11 Marzec 2005 WOW - fajny model (ten ostatni) ! ! !nic dodac, znasz sie...
Rekomendowane odpowiedzi