Napisano 7 Marzec 200520 l Hej, Postanowiłem zrobić pierwszego shorta....rzecz ma być w miare prosta bez fajerwerków i skomplikowanej fabuły. Jest juz postać bohatera: i malutki teścik animacji (raczej test riga - tego niebedzie w animacji dlatego zabardzo sie nieprzyłożyłem): http://www.sitesled.com/members/seartr/test.mov krytyka ale i słowa otuchy:))) mile widziane
Napisano 7 Marzec 200520 l wyglada fajnie :) postac ciekawa moglbys pokazac siateczke ? :) cwaniaczku ta maska na twarzy zaoszczedziles sobie sporo roboty z mimika :) zaraz zassam filmik i dam updejt :)
Napisano 7 Marzec 200520 l przerzucanie broni jest nawet ok, ruch nogi na koncu troche dziwny itp, ale oglnie fajnie ;) i zjebki za to ze 2,5 mb a jakosc poprostu boska , juz mogles dvixem to spakowac :p
Napisano 7 Marzec 200520 l MAm wrażenie, że miednica jest źle zrigowana, tzn połączenie nóg i tłowia i pośladki za mocno zniekształcają siatkę. Ogólnie nie jest źle
Napisano 7 Marzec 200520 l Autor Klicek...rozgryzłeś mnie:)))) sorry za te 2,5 mb :P DaveBorock:narazie od kolesia troszke odpoczne i zabieram sie za ciężki sprzet (samolt,czołg..itp)...potem popatrze na świeżo na niego i poprawie te błędy rigu
Napisano 7 Marzec 200520 l Ruch jest dosyć "kańciasty". Proponuje ci nie robić innych rzeczy dopóki nie opanujesz do perfekcji animacji postaci. p.s "rzecz ma być w miare prosta bez fajerwerków i skomplikowanej fabuły." Wedłóg mnie jak nie ma fajerwerków to powinna być przynajmniej dobra fabuła
Napisano 7 Marzec 200520 l Autor czy nieskomplikowana fabuła moze być dobra napiszesz mi jak skończe:))))
Napisano 9 Marzec 200520 l Autor drugoplanowy samolocik, przemknie szybko tak ze niezbyt uszczegółowiony
Napisano 10 Marzec 200520 l Jeśli masz ochotę, podziel się zamysłem... warto zrobić jakieś szkice, zaplanować choć trochę przebieg akcji, punkty zwrotne lub kulminacyjne... jeśli jakieś przewidujesz. Pogadajmy trochę o tym filmiku.
Napisano 10 Marzec 200520 l "bez fajerwerków i skomplikowanej fabuły. " - brak fajerwerków mogę zrozumieć, ale mam nadzieję że nieskomplikowana fabuła nie oznacz braku fabuły. Powodzenia. No i zachęcam do tego co Kris_R - podziel się zamysłem.
Napisano 10 Marzec 200520 l Autor pierwsza połowa filmiku to przejscie przez pole bitwy do plaży...druga część rozgrywa sie w trakcie gdy fala udeżeniowa bomby atomowej dociera do brzegu...pierwsza czesc jest dokładnie rozrysowana, z drugą mam spory kłopot bo klimat zmienia sie z ostrej jadki w psychodele w głowie bohatera...ciężko to wytłumaczyć...pozatym niechce wywalać kawy na ławe....klimat oraz moje zamierzenia mam nadzieje ze bedą sie ujawniać w trakcie "updatów"...a jak przyjdą wam do głowy jakieś pomysły czy spostrzeżenia...zapraszam do dyskusji
Napisano 10 Marzec 200520 l zaloz mu portki ... prosze ... takie kowbojskie ... teraz wyglada smiesznie
Napisano 10 Marzec 200520 l Autor nie ma szans...facet idzie na plaże:))) kolejny update...tym razem wsparcie z lądu: