Świerk Napisano 7 Marzec 2005 Share Napisano 7 Marzec 2005 wizualizacja domu jednorodzinnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
::::: maxczaku ::::: Napisano 7 Marzec 2005 Share Napisano 7 Marzec 2005 Witam Po pierwsze aż prosi się w niektórych miejscach o bump-a...np. przy słupach gdzie są obudowane kamieniem. Schodki mają powtarzalną teksturkę...trochę to razi. Kompozycja poprawna, światło wydaje się ok, materiały też. Brakuje kilku detali. Ogólne wrażenie dobre.... na razie wszystko jest na 4.0...postaraj się żeby było na 5.0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świerk Napisano 7 Marzec 2005 Autor Share Napisano 7 Marzec 2005 bump jest...moze troche maly... jakich detali brakuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 16 Marzec 2005 Share Napisano 16 Marzec 2005 A mi coś kolory nie pasują. Takie jakieś mdłe trochę i niespotykane w budownictwie (dachówka i obróbka blacharska). Sprawdź jak to wygląda na innym monitorze albo wydruk sobie zrób. No i te słoje na drzwiach układające się tylko w jednym kierunku (wybacz ale jestem uczulony na tym punkcie). Rynny bym wpuścił jeszcze do ziemi bo w tym przypadku zaleje sobie ktoś cały chodnik. No i oczywiście przymocował bym je do okapu i ściany bo wiszą w powietrzu narazie. Ale ogólnie domek jest fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pabllo Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 A mi sie podoba prostota tego domu...Jest w sam raz jak dla mnie. Mam jednak mała prośbe, jest szansa na obejrzenie części tylnej domu? Chętnie bym tam zajrzał ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 co za archeologia. praca pokazana 2,5 roku temu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdeno Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 wow ;) ale czad. fajnie popatrzeć, że nawet masterzy kiedyś raczkowali zanim śmigneli 9,76 na setkę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świerk Napisano 19 Październik 2007 Autor Share Napisano 19 Październik 2007 ALE OBCIACH :))) kto mi takie brudy wyciąga ;) nawet nie myslalem ze to jeszcze jest gdzieś na serwerze... dzis albo ci teczkę otwierają albo takie coś ;) takie czasy ... ;) zaraz muszę jakimś świeżym domkiem zarzucić aby nie było że się cofam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 20 Październik 2007 Share Napisano 20 Październik 2007 buahhha, a ja na poczatku na serio pomyslalem, ze teraz zrobiles taka *^%&^% wizke :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi