Napisano 7 Marzec 200520 l Witam Po pierwsze aż prosi się w niektórych miejscach o bump-a...np. przy słupach gdzie są obudowane kamieniem. Schodki mają powtarzalną teksturkę...trochę to razi. Kompozycja poprawna, światło wydaje się ok, materiały też. Brakuje kilku detali. Ogólne wrażenie dobre.... na razie wszystko jest na 4.0...postaraj się żeby było na 5.0.
Napisano 16 Marzec 200519 l A mi coś kolory nie pasują. Takie jakieś mdłe trochę i niespotykane w budownictwie (dachówka i obróbka blacharska). Sprawdź jak to wygląda na innym monitorze albo wydruk sobie zrób. No i te słoje na drzwiach układające się tylko w jednym kierunku (wybacz ale jestem uczulony na tym punkcie). Rynny bym wpuścił jeszcze do ziemi bo w tym przypadku zaleje sobie ktoś cały chodnik. No i oczywiście przymocował bym je do okapu i ściany bo wiszą w powietrzu narazie. Ale ogólnie domek jest fajny.
Napisano 16 Październik 200717 l A mi sie podoba prostota tego domu...Jest w sam raz jak dla mnie. Mam jednak mała prośbe, jest szansa na obejrzenie części tylnej domu? Chętnie bym tam zajrzał ;)
Napisano 17 Październik 200717 l wow ;) ale czad. fajnie popatrzeć, że nawet masterzy kiedyś raczkowali zanim śmigneli 9,76 na setkę ;)
Napisano 19 Październik 200717 l Autor ALE OBCIACH :))) kto mi takie brudy wyciąga ;) nawet nie myslalem ze to jeszcze jest gdzieś na serwerze... dzis albo ci teczkę otwierają albo takie coś ;) takie czasy ... ;) zaraz muszę jakimś świeżym domkiem zarzucić aby nie było że się cofam...
Napisano 20 Październik 200717 l buahhha, a ja na poczatku na serio pomyslalem, ze teraz zrobiles taka *^%&^% wizke :D