Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hej..postanowilem wkacu zrobic fure bo nigdy jeszcze nierobilem..robie z plane...tez dopiero pierwszy raz robie ta metoda takze efekt moze byc nieciekawy..pozdrawiam[piwo]

• Odpowiedzi 140
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość AcidBoyXL
Napisano

z przodu wyglada jak stara 3\'ka, co to za model ? bo na 3 troche dlugi..chyba. latami moze byc ciezko ale efekt powinien byc cool

cheers [piwo]

Napisano

to jest 3..wiem ze jest jeszcze pelno bledow ..postaram sie je jakos stopniowo usowac bo niechce mi sie odrazu naraz wszystkiego porawiac bo bym sie szybko zniechecil:P

Napisano

z tego co bylem u Ciebie...to masz duzo do poprawienia siatki...ale mam nadzieje ze zdolasz jej sprostac :)))

pzodr

Gość AcidBoyXL
Napisano

dach jakby plaski, podnies srodek no i daj moze siateczke co

[piwo]

Napisano

nono juz o wiele lepiej...zaczyna to przypominac BMW :))))...tlyko popraw jescze siatke...min. na masce...jest troche wglebienie...oraz daj troche wyzej na masce te zagiecie na srodku:)))

pzodr

Gość AcidBoyXL
Napisano

musisz zmienic strukture siatki w nadkolach, zobacz u mnie jak to jest zrobione bo tak bedzie ci sie brzydko wyginac. dodaj szczegolow i zrob zeby siatka sie rozchodzila po luku no zreszta zobacz bo nie umiem tlumaczyc

pozdro [piwo]

Napisano

no juz lepiej...tylko musisszz jescze ta maske z przodu bardziej do gory wziasc...bo jakby wgniecenie jest...i pokaz render z tylu:P

pzodr

Napisano

hmm...na tylniej belce masz jakies goreczki popraw je...i ten kolor :D:D:D...a tak ogolnie to spko :)))

pozdr

Napisano

jak dla mnie za bardzo pognieciona bo za gesta siatka low poly tzn dla Ciebie bo wiesz lepsi graficy o se moga walic tyle polygonów ile im sie podoba :D

Napisano

a mnie sie fura podoba...jak na pierwza Twoja fure to wychodzi Ci ekstra !!

a Ty Triple...wyluzuj troche z ta dokladnoscia....jak TY juz zroibles fure to nie oznacza ze inni musza tak samo robic....

pozdr

Napisano

nie zrozumieliście sensu mojej wypowiedzi :D Ja tesh jestem cieńki pasztet :] Ale dałem ci rade żebyś nie robił tyle zbednych polygonów !!!. Możesz taki sam efekt uzyskac a nawet lepszy jak siatka bedzie roche mniej zageszczona ;)

Napisano

a ja mam pytanie...nie wiem czy to perspektywa tak robi...ale wydaje mnie się...że lewe nadkole jest owiele mniejsze nish przednie?? mam racje?? :D

Napisano

no bez przesady w niektórych miejscacz musi być gęsto bo sie nie da kantów zrobić

ale w sumie masz rację bo jak ma się mniej lini to łatwiej poprawiać ewentualne bugi

[piwo]

Napisano

Eden to nie jest wcale isc na latwizne....wlasnie ciezka umiejetnoscia jest takie cos aby miec jak najmniej lini i dobrez wygladalo...musisz sie tego nauczyc...

pozdr

Napisano

ladnie :)))...tylko jescze rowek powinien isc na belce...oraz widze jakies bugo na zderzaku na dole...z boku....

pozdr

Napisano

Wcięcie na tylnim zderzaku wygląda bardzo nieładnie. Tam musisz jeszcz sporo popracować. Przód bardzo fajne wychodzi.