Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Cześć!

Odgrzałem moją sarą grafę tzn. poprawiłem tekstury i oświetlenie.

soft: Blender 2.26

boruta.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

bardzo fajna mordka.... ale dlaczego render taki maly??? kcialem sobie to na tapetke wrzucic :(

Napisano

ladnie wuymodelowane i ladana texturka...ogolnie fajne :))) czekam na kolejne Twoje prace...

pozdr

Napisano

Niezłe.

Mam pytanie co do softu. Co to jest Blender? Czy to jest pod Linucha i jakie ma możliwości tzn czy tylko renderuje czy też można w tym modelować, teksturować itd?

Napisano

Blender jest freewarem (konkretnie - open source), jest na Linuxa, Maca, Windows i inne platformy, mozna w nim modelowac, tworzyc materialy, texturowac, animowac.

www.blender3d.org

Dla mnie interfejs jest troche niewygony (ale ma duze mozliwosci), bo sie przyzwyczailem do 3dsmax, ale to calkiem niezly program no i za darmo :)

Istnieje tez polska strone poswiecona Blenderowi:

www.blender.pl

Napisano

Render klasa, ktory potwierdza, ze nie soft jest wazny (to kieruje do tych, ktorzy dostaja orgazmu na dzwiek slowa \"Maya\" - jako najlepszego i jedynego softu, na ktorym mozna tworzyc prawdziwe grafy).

Napisano

campo wiesz... maya jest naprawde dobrym programem, o wiele większe ma możliwość niż max i takie tam... widziałeś jak w zwolnionym tępie wgniatała się blacha podów w star warsach? to jest coś! efekt co prawda mało widoczny na filmie (żeby zobaczyć czeba by było widzieć to z viweportu), ale coś nei samowitego :| oczywiście maya.. takie programiki na których operujemy to nie ten poziom... a co do pracki całkiem fajna :) chętnie bym zobaczył inne pracki na blenderze, sam kiedyś coś próbowałem na nim skrobać ale dawno :P wrzuć jeszcze coś :)

Napisano
  • Autor

Render klasa, ktory potwierdza, ze nie soft jest wazny

- bardzo fajne coś takiego usłyszeć - dzięki (tu była wcześniej ikonka rotfl - nie wiedziałem co znaczy ten skrót, przepraszam)

Co do Blendera to faktycznie, przy pierwszym uruchomieniu nie robi dobrego wrażenia. Z czasem okazuje się bardzo wygodny i fajnie się w nim pracuje. Nie ma sensu go porównywać z majką i maxem bo to nie ta klasa oprogramowania :|

Dzięki za komentarze - jak zrobie coś fajnego to wrzucę

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.