Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie wiedzialem co z soba zrobic wiec zrobilem siebie w 3d a co !

nie no na powaznie to nie mialem co robic od 24 wiec "se" zrobilem robaczka :p

c&c mile widziane

Gigantyczne y0

• Odpowiedzi 21
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

zmien tlo na jasne i wsadz boxa pod nogi i prezentacja bedzie na poziomie wymiatacza co od 5 lat robi w 3d ;)

swietny, z charakterem, wyja tylko oczy

Napisano

gdy zobaczyłem miniaturke wyglądał powiedzmy sonie szczerze amatorsko ale gdy powiększyłem wyglądał... słodko:) bardzo fajny i texturka fajna czekam na animke i film co podbije serca widzów na całym świecie:)

Napisano

No wlasnie texturka i oczy mi sie nie podobaja. Wyglada jak gipslowy ludek, pomalowany farbkami i mazniety lekko lakierem. Przydalby sie w paru miejscach SSS.

Zgadzam sie tez z Markiem co do prezentacji modelu.

Napisano

Modelik fajny,dziwne są te królicze uszy :) teksturka do wymianki i może daj mu siakieś skrzydełka takie opuszczone aby do klimatu pasowały no i zamiast tych uszu czułki

Napisano

masz swój styl - od razu poznaję Twoje modele ! to chyba dobrze ? robal mi się podoba jako model ale texturka na pysiu już nie :( powinna być bardziej zbliżona w kolorystyce do reszty ciała a ona całkowicie odstaje od reszty. Poza tym wiem że męczysz ostro Finala i różne jego efekty (m.in. SSS ) które tutaj rzeczywiście bardzo by się przydało. Może też trochę wypustek na plecach ? tam gdzie te ciemne kropki .

pozdrawiam

Napisano

dzieki za komentarze wszystkim ;)

jak na wpraweczke 6 godzinna nie jest zle mysle , sss nie moglem wlaczyc bo po wgraniu sp1 max mi sie zacina po wlaczeniu consider sss.

jaras @ hehe bardzo sie ciesze :)

dzieki

Napisano

drugi faktycznie "ładniejszy". jesli mi powiesz, że te wszystkie fałdki też rzeźniłeś w Wingsie...

BTW: fajnie by wyglądał w takim pluszowym kostiumie królika :]

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności