polka dot Napisano 21 Marzec 2005 Napisano 21 Marzec 2005 witem ;) mam problem po exporcie z rhino exportowalem 3ds i dzieje sie tak jak na obrazku - vray nie chce reflectow renderowac na back side mimo ze w materiale zaznaczylem "reflect on back side". spotkal sie kiedys ktos z czyms takim? wiem ze moge poflipowac recznie te tysiace :P polygonow ale zanim sie za to zabiore wole spytac.. probllem polega tylko na renderze freflectow na back sidzie obiektu.. z gory dzieki ;) pozdro
polka dot Napisano 22 Marzec 2005 Autor Napisano 22 Marzec 2005 moze sie ktos zbierze zeby mi cos napisac.. naprawde nie chce mi sie tego wszystkiego flipować ;P
Bobby_digital Napisano 22 Marzec 2005 Napisano 22 Marzec 2005 swietne reflecty :) nie widze w czym problem, pokaz palcem :) sorry
SansSerif Napisano 22 Marzec 2005 Napisano 22 Marzec 2005 2sided nie dziala na refleksy. model zawsze powinien miec poligony wlasciwie odwrocone. eksportuj przez stl i wylacz opcje flip przy imporcie.
kozioo Napisano 22 Marzec 2005 Napisano 22 Marzec 2005 2sided nie dziala na refleksy. upsik. rzeczywiście, jakos nie zwrocilem na to uwagi.
polka dot Napisano 23 Marzec 2005 Autor Napisano 23 Marzec 2005 no z stl narazie doswiadczenie mam male i niezle babochy mi wychodza ale dzieki dobrze wiedziec ze zawsze wsio musi byc na jednym sajdzie ;) ok to zabieram sie za flipowanie dzieki za odpowiedzi pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi