Napisano 23 Marzec 200519 l Mam pytanie odnośnie tej książki. Czy zawarte tam informacje są pomocne w zgłębianiu opcji maxa? Pozycja jest leciwa, a od czasu jej wydania program chyba bardzo się zmienił. Co sądzicie? Pozdrawiam
Napisano 23 Marzec 200519 l Pewne rzeczy sa uniwersalne, wiec jezeli masz do niej dostep to przeczytanie jej nie zaszkodzi.
Napisano 23 Marzec 200519 l ja wlasnie czytam, ta ksiazke i powiem CI ze jest bardzo przydatna ja wiele rzeczy zrozumialem i bardzo duzo sie nauczylem pozdrawiam
Napisano 23 Marzec 200519 l Mam kilka kisazek do maxa i moge smialo powiedziec, ze ta jest jedna z najlepszych jakie czytalem. Polecam!
Napisano 27 Marzec 200519 l taaa.... ja mialez ze 3 ksiazki, ... kazda na 1 wieczor - ZADNA KSIAZKA NIE DA CI TYLE CO TUTORIALE STWORZONE PRZEZ PROFESJONALNYCH I DOSWIADCZONYCH GRAFIKOW!!!!!!! nacisnij ___f1___ w maxie i idz do help> user reference - TU MASZ NAJLEPSZY WSTEP DO 3D WORLD!!!!!! , next level to http://www.3dtotal.com > tutorials ... oblookaj a zobaczysz o czym mowie... ps. a wiec co mowie bo sprawdzilem na wlasnej skorze.
Napisano 3 Kwiecień 200519 l taaa.... ja mialez ze 3 ksiazki, ... kazda na 1 wieczor - ZADNA KSIAZKA NIE DA CI TYLE CO TUTORIALE STWORZONE PRZEZ PROFESJONALNYCH I DOSWIADCZONYCH GRAFIKOW!!!!!!! heh... to ty myslisz, ze ksiazki pisza jacys poczatkujacy???:P Ciekawe jak przerobiles 1 ksiazke w 1 wieczor?? one maja przeciez ponad 600 stron :P:P moze ty miales jakis szmelc... z ksiazek duzo mozna sie nauczyc!!!
Napisano 17 Styczeń 200619 l mozna tam uzyskac jakies fajne efekty jak na dzisiejsze czasy (w maxie 8)? [bo chce to kupic ale jak bedzie jak zrobic glowe albo cos to ja dziekuje..] :P ps. nie bawie sie w gornika roku:p
Napisano 17 Styczeń 200619 l Faun - ksiazka naprawde dobra, zglebisz opcje jak to powiedziales ale i nauczysz sie korzystac z innych funkcji przydatnych w animacji. a kolejne wersje maxa posiadaja te i kolejne nowe opcje wiec nic nie stracisz po przeczytaniu tej ksiazki, a zyskasz dodatkowa wiedze na temat maxa i wykorzystania go podczas animacji. pozostanie tylko nauczyc sie wykorzystywania nowych funkcji maxa, ale jak juz opanujesz poczatki to pojdzie gladko. polecam.
Napisano 18 Styczeń 200619 l Czesc Faun Nie za bardzo Ci opisali, co w tej książce sie znajduje? Troszkę na ten temat opisałem w innym wątku, looknij. :P http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=22548&page=3 Pozdrawiam Jonasz