max_1989 Napisano 29 Marzec 2005 Napisano 29 Marzec 2005 Postanowiłem założyć ten wątek i zacząć robić swoje pierwsze wizualizacje. Mam nadzieje że wam się spodoba. Dzisiaj zarzucam efekt ok. 1 godzinnej pracy.
DraB Napisano 29 Marzec 2005 Napisano 29 Marzec 2005 Fajnie Fajnie, ale dziwne ze posciel przecistawia sie prawom fizyki :)
Batou Napisano 29 Marzec 2005 Napisano 29 Marzec 2005 max_1989 : nowy nie jesteś i powinieneś wiedzieć jakie panują tutaj zasady. Popraw temat na zgodny z REGULAMINEM !! ps. Biorąc pod uwagę twój "staż" na forum temat powinien zostać z miejsca skasowany.
nielot007 Napisano 30 Marzec 2005 Napisano 30 Marzec 2005 hi tak na moje oko to tex sie powtarza i jakis taki rozmyty nie czuc ze meble stoja na podlodze batou--> jakis ty brutalny;)[joke]
hcpiter Napisano 30 Marzec 2005 Napisano 30 Marzec 2005 Witam nawet niezle jednak swiatło pada bardzo nisko i wyglada to jakby słonce było na wysokosci łózka.
polka dot Napisano 30 Marzec 2005 Napisano 30 Marzec 2005 troche za ciemno no i slonce za nisko raczej by ci cienia takiego nie rzucalo :P no i przydaloby sie wiecej mebli/wyposazenia ;)
Ferdkowaty Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 a moze zaluzje są nie do końca otwarte i dla tego jest taki cień:)Modele nie są zbyt skomplikowane, ale są ładne.Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi