Napisano 29 Marzec 200520 l Postanowiłem założyć ten wątek i zacząć robić swoje pierwsze wizualizacje. Mam nadzieje że wam się spodoba. Dzisiaj zarzucam efekt ok. 1 godzinnej pracy.
Napisano 29 Marzec 200520 l max_1989 : nowy nie jesteś i powinieneś wiedzieć jakie panują tutaj zasady. Popraw temat na zgodny z REGULAMINEM !! ps. Biorąc pod uwagę twój "staż" na forum temat powinien zostać z miejsca skasowany.
Napisano 30 Marzec 200520 l hi tak na moje oko to tex sie powtarza i jakis taki rozmyty nie czuc ze meble stoja na podlodze batou--> jakis ty brutalny;)[joke]
Napisano 30 Marzec 200520 l Witam nawet niezle jednak swiatło pada bardzo nisko i wyglada to jakby słonce było na wysokosci łózka.
Napisano 30 Marzec 200520 l troche za ciemno no i slonce za nisko raczej by ci cienia takiego nie rzucalo :P no i przydaloby sie wiecej mebli/wyposazenia ;)
Napisano 1 Kwiecień 200520 l a moze zaluzje są nie do końca otwarte i dla tego jest taki cień:)Modele nie są zbyt skomplikowane, ale są ładne.Pozdrawiam.