Marek G Napisano 30 Marzec 2005 Share Napisano 30 Marzec 2005 to jedne z moich prac .proszę o komentarze i opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 30 Marzec 2005 Share Napisano 30 Marzec 2005 witam, po pierwsze obrazy sa dosyc marnej jakosci, zdalyby sie lepsze, po drugie w tych biurach to sa okna czy lustra? hehe w sumie widac przez nie outside, ale chyba troche za mocno odbija sie w nich inside ;) tak samo zreszta w podlodze. na tych krzyzowych biureczkach mogloby byc troche roznorodniej - jakis kubek z herbatka (?), cos zeby nie wszystkie byly takie same, rowniez krzeselka stoja wszedzie tak samo... no i... chlopie!! dajze moze Linuxa na tych monitorkach :D:D:D co do drugiej pracki to refleksy tak jak w pierwszej i przedmioty staojace na poleczkach. poza tym jest gicio ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arthi76 Napisano 30 Marzec 2005 Share Napisano 30 Marzec 2005 Drugie podoba mi się bardziej, tylko nie wiem dlaczego bok szafki po lewej tak bardzo odbija się w podłodze, troszke dziwne. A na pierszym nie podobają mi się okna i podłoga. Okna bo ich nie ma, a podłoga chyba za barzdo się odbija ( jeżeli to wykładzina PCV), no i jej kolor doś rażący. Poza tym ok. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 30 Marzec 2005 Share Napisano 30 Marzec 2005 witam, po pierwsze slaba jakosc renderow, po drugie pierwszy render mi sie bardziej podoba, po trzecie po cholere robiles w 2 scenie takie straszne odbicie podlogi, mi to wyglada jakby ktos wylal tam wode ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 30 Marzec 2005 Share Napisano 30 Marzec 2005 Pdrasuj rendery! podłoga za bardzo sie odbija. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 30 Marzec 2005 Share Napisano 30 Marzec 2005 Atmosfera oświetleniowa skażona jakaś - balans bieli do korekty, zneutralnić / rozjaśnić / zmienić walor światła na bardziej pastelowy - bardziej przyjazny dla oka. Posadzka koszmarna - wywal to w cholerę i połóż przyjemną dla oka (zdecydowanie zmatowioną) wykładzinę PCV. Tak to widzę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 30 Marzec 2005 Share Napisano 30 Marzec 2005 jakos tak szaro-chlodno mimo ze kolory sa no ale jakos zimno ;) przydaly by sie glossy w podlodze albo chociaz fallof bo tak odbija w nieskonczonosc ;) same modele w miare przyzwoite no w sumie porownajac do niektorych innych to ten render tez nienajgorszy ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek G Napisano 31 Marzec 2005 Autor Share Napisano 31 Marzec 2005 renderuje brazilem a światła wogule nie daje ,jest tylko sky light z brazila.muszę popracować nad renderem i światłami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golum Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 no nad renderem to popracuj kolego...jesli chodzi o model to hmmm chyba poprawny ale nie za przyjemnie sie na to patrzy...ja bym nad tym jeszcze posiedizał:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi