miszcz Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 Po moim nieudanym audi tt robię audi a3. Wydaje mi się że teraz jest "trochę" lepiej.
RA Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 Narazie siatka robi z toba co chce :) Nie daj sie i powygladzaj w paru miejscach a bedzie dobrze. pozdrawiam
KamillM Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 No niestety siatka jest krzywa, miejscami okropnie krzywa. Postaraj się to wyprostować, Pzdr i powodzenia ;)
JohnZi Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 jak bys uzyl teraz meshsmooth to ten samochod wygladalby jak paczek. Musisz poprawic te siatke, a tam gdzie jest to konieczne to uzyc chamfera.
miszcz Napisano 2 Kwiecień 2005 Autor Napisano 2 Kwiecień 2005 meshsmooth używałem nie było najgorzej poza "efektem plasteliny". Tak wogóle to jeszcze nie skończyłem i to poprawiam. Dzięki za komentarze.
lpshinoda Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 tak bardziej ogólnie to nie jest tak źle, ale tak mniej ogólnie to siatka do poprawy pozdro
miszcz Napisano 2 Kwiecień 2005 Autor Napisano 2 Kwiecień 2005 robiłem i zrobiłem trochę więcej niż było co sądzicie
Knysha Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 Rendery staraj sie nie robic z user view ;/ Przerobiles sobie chociaz jeden tutorial, ktory ci podalem? Przerob - one nie gryza ...
Pawelkos Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 ojej znowu a3 ;/ jak na razie nie jest najgorzej, ale moze byc lepiej pozdro
miszcz Napisano 3 Kwiecień 2005 Autor Napisano 3 Kwiecień 2005 Lt.Knysha co się stało z twoim avatarem?? Turoriali nie przerobiłem bo przerabiam videotutorial z 3d-palace - gdzieś tu wyczytałem, że tak można najszybciej się nauczyć.
Knysha Napisano 3 Kwiecień 2005 Napisano 3 Kwiecień 2005 Co sie stalo z moim avatarem? Czy ogladasz wogole tv, badz sluchasz radia? ;| Najszybciej uczysz sie czegos, gdy wykonujesz cwiczenia. Cwicz, cwicz, cwicz.
RuMuN Napisano 4 Kwiecień 2005 Napisano 4 Kwiecień 2005 troche krzywy :) na zderzaku te wneki na halogeny, te po boka krzywe troche :P
Ardeni Napisano 5 Kwiecień 2005 Napisano 5 Kwiecień 2005 Przerob lepiej kilka tutoriali, ja tak zrobilem i mi pomoglo
lpshinoda Napisano 5 Kwiecień 2005 Napisano 5 Kwiecień 2005 miszcz lepiej nie pytaj avatar tylko dawaj apdejty bo nie ma na razie co oceniać i komentować
Rekomendowane odpowiedzi