Napisano 1 Kwiecień 200520 l Po moim nieudanym audi tt robię audi a3. Wydaje mi się że teraz jest "trochę" lepiej.
Napisano 1 Kwiecień 200520 l Narazie siatka robi z toba co chce :) Nie daj sie i powygladzaj w paru miejscach a bedzie dobrze. pozdrawiam
Napisano 2 Kwiecień 200520 l No niestety siatka jest krzywa, miejscami okropnie krzywa. Postaraj się to wyprostować, Pzdr i powodzenia ;)
Napisano 2 Kwiecień 200520 l jak bys uzyl teraz meshsmooth to ten samochod wygladalby jak paczek. Musisz poprawic te siatke, a tam gdzie jest to konieczne to uzyc chamfera.
Napisano 2 Kwiecień 200520 l Autor meshsmooth używałem nie było najgorzej poza "efektem plasteliny". Tak wogóle to jeszcze nie skończyłem i to poprawiam. Dzięki za komentarze.
Napisano 2 Kwiecień 200520 l tak bardziej ogólnie to nie jest tak źle, ale tak mniej ogólnie to siatka do poprawy pozdro
Napisano 2 Kwiecień 200520 l Rendery staraj sie nie robic z user view ;/ Przerobiles sobie chociaz jeden tutorial, ktory ci podalem? Przerob - one nie gryza ...
Napisano 2 Kwiecień 200520 l ojej znowu a3 ;/ jak na razie nie jest najgorzej, ale moze byc lepiej pozdro
Napisano 3 Kwiecień 200520 l Autor Lt.Knysha co się stało z twoim avatarem?? Turoriali nie przerobiłem bo przerabiam videotutorial z 3d-palace - gdzieś tu wyczytałem, że tak można najszybciej się nauczyć.
Napisano 3 Kwiecień 200520 l Co sie stalo z moim avatarem? Czy ogladasz wogole tv, badz sluchasz radia? ;| Najszybciej uczysz sie czegos, gdy wykonujesz cwiczenia. Cwicz, cwicz, cwicz.
Napisano 4 Kwiecień 200520 l troche krzywy :) na zderzaku te wneki na halogeny, te po boka krzywe troche :P
Napisano 5 Kwiecień 200520 l miszcz lepiej nie pytaj avatar tylko dawaj apdejty bo nie ma na razie co oceniać i komentować