Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

|_()|_ !, to jak i gdzie mialem to napisac!!!? , aby polecic komus dobry engin, pomyslalem, o osobie ktora takowego szuka, ktora che np. zrobic gre, chcialem pomodz , a ty co! ?, "...brak mi slow na takie podejscie..."

Napisano

Pod Mam newsa jest jeszcze jeden odpowiedni na to dział a silnik nawet bardzo dobry jak na darmowy.

Napisano
|_()|_ !, to jak i gdzie mialem to napisac!!!? , aby polecic komus dobry engin, pomyslalem, o osobie ktora takowego szuka, ktora che np. zrobic gre, chcialem pomodz , a ty co! ?, "...brak mi slow na takie podejscie..."

a ja i nie tylko ja mowie jak do sciany, ze wcale nie pomagasz tylko robisz smietnik.

nikt zainteresowany informacjami ktore znajdujesz nie bedzie ich szukac w dziale "mam newsa". twoje znaleziska sie tu marnuja a z pewnoscia przydalyby sie w odpowiednich dzialach tematycznych.

tak ciazko to zalapac?

Napisano

tylko ze to nie pierwszy super news ;)

kurt_hectic: moze zaloz watek: kurt_hectic poleca i bedziesz mial z bani natarczywych moderatorow i nieprzyjznych userow ;)

pozdro

Napisano

a mi wlasnie sie przydalo, i bardzo mozliwe ze w innym miescu bym tego nie znalazl

Napisano
  • Autor

tak ciazko to zalapac? > ZALAPALEM TO >>>>>>> ALE TY NIE ZALAPALES SansSerif , ZE NIE MA DZIALU ODOPWIEDNIEGO DLA TEJ INFO. > CG! ... lole!

Napisano
... ( ja nie moge , kolejny raz wam cos nie pasi >! ... lole!

mi nie pasi Twoja proba "zdobycia slawy" ze tak powiem z czego wynika mnostwo durnych postow Twojego autorstwa->powiem tak: jesli jest info ze ty to pisales zazwyczaj omijam lukiem...

Napisano

O rany Marcin...a fe z tą świecą!!!! (uznałem ten topik na tyle luźny i przyjazny zeby wypowiedzieć sie na temat awatara)

Napisano
tak ciazko to zalapac? > ZALAPALEM TO >>>>>>> ALE TY NIE ZALAPALES SansSerif , ZE NIE MA DZIALU ODOPWIEDNIEGO DLA TEJ INFO. > CG

a ja uważam że jaknajbardziej pasują o! informacje o tym enginie dostępne są od dawna na necie ale nie trzeba dzielić się wszystkim co znajdzie sie jako NEWS... A jeśli nadal nie pasuje to niedawno w Gamearcie był wątek dotyczący możliwosci współczesnych silników-wystarczyło tam to wpisać tak jak ja to zrobiłem o artefact engine.

Pozdrawiam