kurt_hectic Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 witam, o to co potrafi: http://truevision3d.com/tv3d_65.php p.s > rag doll, rigid body, obsluga directx 9, normal map ect -serio dobry
sanki Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 no fakt jest niezly, ale ja bym tego nie nazwal raczej niusem.
kurt_hectic Napisano 2 Kwiecień 2005 Autor Napisano 2 Kwiecień 2005 |_()|_ !, to jak i gdzie mialem to napisac!!!? , aby polecic komus dobry engin, pomyslalem, o osobie ktora takowego szuka, ktora che np. zrobic gre, chcialem pomodz , a ty co! ?, "...brak mi slow na takie podejscie..."
AGmakonts Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 Pod Mam newsa jest jeszcze jeden odpowiedni na to dział a silnik nawet bardzo dobry jak na darmowy.
SansSerif Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 |_()|_ !, to jak i gdzie mialem to napisac!!!? , aby polecic komus dobry engin, pomyslalem, o osobie ktora takowego szuka, ktora che np. zrobic gre, chcialem pomodz , a ty co! ?, "...brak mi slow na takie podejscie..." a ja i nie tylko ja mowie jak do sciany, ze wcale nie pomagasz tylko robisz smietnik. nikt zainteresowany informacjami ktore znajdujesz nie bedzie ich szukac w dziale "mam newsa". twoje znaleziska sie tu marnuja a z pewnoscia przydalyby sie w odpowiednich dzialach tematycznych. tak ciazko to zalapac?
AGmakonts Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 SansSerif -> stało się, napisał myśle że taka dyskusja jest nikomu nie potrzebna.
buczer Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 tylko ze to nie pierwszy super news ;) kurt_hectic: moze zaloz watek: kurt_hectic poleca i bedziesz mial z bani natarczywych moderatorow i nieprzyjznych userow ;) pozdro
kru Napisano 3 Kwiecień 2005 Napisano 3 Kwiecień 2005 a mi wlasnie sie przydalo, i bardzo mozliwe ze w innym miescu bym tego nie znalazl
kurt_hectic Napisano 5 Kwiecień 2005 Autor Napisano 5 Kwiecień 2005 tak ciazko to zalapac? > ZALAPALEM TO >>>>>>> ALE TY NIE ZALAPALES SansSerif , ZE NIE MA DZIALU ODOPWIEDNIEGO DLA TEJ INFO. > CG! ... lole!
Tomek Kosiorek Napisano 5 Kwiecień 2005 Napisano 5 Kwiecień 2005 ... ( ja nie moge , kolejny raz wam cos nie pasi >! ... lole! mi nie pasi Twoja proba "zdobycia slawy" ze tak powiem z czego wynika mnostwo durnych postow Twojego autorstwa->powiem tak: jesli jest info ze ty to pisales zazwyczaj omijam lukiem...
Marcin Napisano 5 Kwiecień 2005 Napisano 5 Kwiecień 2005 a ja czytam :> czasem sie mozna rozerwac ;] http://www.dodge-srt4.com/posting.html jak bys chcial tutoriala :> edit--- do postu nizej setar - e ? łot ?
sartr Napisano 5 Kwiecień 2005 Napisano 5 Kwiecień 2005 O rany Marcin...a fe z tą świecą!!!! (uznałem ten topik na tyle luźny i przyjazny zeby wypowiedzieć sie na temat awatara)
w!e8 Napisano 6 Kwiecień 2005 Napisano 6 Kwiecień 2005 tak ciazko to zalapac? > ZALAPALEM TO >>>>>>> ALE TY NIE ZALAPALES SansSerif , ZE NIE MA DZIALU ODOPWIEDNIEGO DLA TEJ INFO. > CG a ja uważam że jaknajbardziej pasują o! informacje o tym enginie dostępne są od dawna na necie ale nie trzeba dzielić się wszystkim co znajdzie sie jako NEWS... A jeśli nadal nie pasuje to niedawno w Gamearcie był wątek dotyczący możliwosci współczesnych silników-wystarczyło tam to wpisać tak jak ja to zrobiłem o artefact engine. Pozdrawiam
SansSerif Napisano 6 Kwiecień 2005 Napisano 6 Kwiecień 2005 ja sie nie znam ale ten dzial moze bedzie dobry? http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=27
kurt_hectic Napisano 6 Kwiecień 2005 Autor Napisano 6 Kwiecień 2005 http://www.dodge-srt4.com/posting.html hahahahhaahhahahahhaha - dobre :P , ale ok, jak chcecie ( moze nie zauwazyliscie ale ktos napisal , ze mus sie przyda , ale co tam.. co nie .............) nie bede wam w%^$*@l moimi postami glowy zawracal > wielcy i wygadani panowie poslowie.
Rekomendowane odpowiedzi