Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

jeszcze musze dodac kilka pierdułek, ale interesują mnie komentarze na temat poprawy oswietlenia :)

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Naprawde ok, ale nie pasuje mi tylko Kaloryfer i krzeslo. Posdro

Napisano

cos tu sie ze swiatlem niezgadza... jest widoczne okno.. i swiatlo z niego padajace.. natomiast na scianie widac cien krzesla.. domyslam sie ze w rogu, ktorego niewidac.. tez jest jakies okienko.. i tu wlasnie wzmocnilbym to swiatelko aby wyrowna z drugim.. .. a tak wogole to swietny pokoj :D Pozdro..

Napisano

tjw. + lampka na tej polce na pierwszym planie nie ma cienia :| +tekstura krzesla do wymiany +progi miedzy podloga a scianami, maja za duzego reflecta, tak wogole to powinny miec teksturke drewna. I w sumie jakos tak bez gustu troche ten pokoik wyglada :P, sorry jak kogos urazilem

Napisano
  • Autor

tak,w zaslonietej czesci jest okno,jednak nie rozumiem Cie Pinki co do tych ustawien;)lampka daje cien,ale jest on tak rozmyty,ze go nie widzicie(bo niby skad ma dawac jak jest oswietlona jedynie niebem)!!!listwy poprawie jednak pozostane przy plastiku.To krzeslo mojej babci i dlatego takie brzydkie;p

Napisano

nie no.. po prostu ja mam osobiscie okno skierowane dokladnie na poludnie.. i rano jak wstaje slonce .. podczas dnia.. lub gdy zachodzi.. to widze jak swiatlo pada w pokoju.. :) i jest troszke jasniej :D .. ale to tylko moje spostrzezenie .. a scenka Twoja.. wiec to Ty jestes tu Panem :)

Napisano

ze światłem nie jest tak źle, ale musisz nad tym popracować trochę, krzesło chyba trochę za niskie, kaloryfer też do wymiany, okno wygląda jakby miało kratownice jakieś a nie żaluzje, materiał podłogi ładny, no i podoba mi się czajniczek na stole

pozdro

Napisano

brzydka podloga, moglbys glossa wrzucic no i skopane proporcje, ale ten cien zaluzji na scianie fajny :D

Napisano

nie no.. nie jest taka brzydka.. ale do koloru scian zbytnio nie pasuje..

Napisano

półeczka az sie prosi zeby ją z bara pociągnąć ... troche ryzykowne umieszczenie ... ;]