Pablo Napisano 10 Maj 2003 Napisano 10 Maj 2003 witam, no wrescie skonczylem moj pierwszy samochod heh :P...jest jescze w nim wiele bugow...no ale skonczylo sie THE END !! juz nic nie poprawiam...ja jestem z niego zadowolony:)))) Jesli chciecie zobacyzc jego proces powstawania (WIP) looknijcie tutaj http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=3746 pozdr
sikham Napisano 10 Maj 2003 Napisano 10 Maj 2003 [wow][wow][wow][wow][wow][boje się][boje się][boje się][boje się] no brak mi słów super zaje**** może kiedyś też tak bendę umiał ps czekam na więcej samochodów [piwo][piwo][piwo][piwo][piwo][piwo][piwo][piwo]
uncle Napisano 10 Maj 2003 Napisano 10 Maj 2003 no ladnie ladnie:D tylko szkoda ze jest kilka bledow :\\ no ale i tak niezle ci wyszlo :D
woldi Napisano 11 Maj 2003 Napisano 11 Maj 2003 NO pokazałeś na co Cię stać, fajny modelik no i teksturki, oki. Mi się podoba. [piwo]
Phantom Napisano 11 Maj 2003 Napisano 11 Maj 2003 bugi bugi bugi...:D ale jest zaje...fajny :D tylko felgi są kiepskie...to jak tylko poprawisz to będzie cudo :P
Pablo Napisano 11 Maj 2003 Autor Napisano 11 Maj 2003 ale co z felgami nie tak? modeling czy texturka?
Phantom Napisano 11 Maj 2003 Napisano 11 Maj 2003 modeling...popatrz jak wygląda prawdziwa felga O.Z. SUPERLEGGERA GOLD (tak się nazywa ta felga :D)
STANEK Napisano 11 Maj 2003 Napisano 11 Maj 2003 Nic dodać nic ująć - model jest wielki. Brawa,brawa i jeszcze raz brawa. Pozdrawiam.
Szupryt Napisano 11 Maj 2003 Napisano 11 Maj 2003 No super Ci wyszlo jak na pierwszy raz. Chcialem jeszcze tylko pare ujec ze srodka zobaczyc :D no i jak te drzwi sie otwieraja. Jak bedziesz mial czas to wrzoc tu :P
Pablo Napisano 11 Maj 2003 Autor Napisano 11 Maj 2003 Phantom...wzorowalem sie na tej feldze...moze ja troche uproscilem...:D Szupryt...jak znajde czas to walne:P pozdr i dzieki
Phantom Napisano 12 Maj 2003 Napisano 12 Maj 2003 no i otą mi chodzi :D ale no niestety twoja nie wyglada tak rewelacyjnie jak twoja :P ale wiem że to zmienisz :D
PENdzel Napisano 13 Maj 2003 Napisano 13 Maj 2003 Pablo popracuje i bedzie model palce lizac zobaczycie :)
MeG Napisano 13 Maj 2003 Napisano 13 Maj 2003 mi sie bardzo podoba ten model sie na autach nie znam ale ten wyglada super !! brawo pablo !
Loozack Napisano 13 Maj 2003 Napisano 13 Maj 2003 Stary, twoje bryka jest bardzo fajna, tylko że drzwi są jakieś takie... wyglądają, jakby je ktoś wbił z buta do środka :) Troche nie pasują do auta... Jak to poprawisz, to daje ci dyszkę za ten model [piwo]
Pablo Napisano 13 Maj 2003 Autor Napisano 13 Maj 2003 dzieki:)))...w nasptenej furze jaka bede robil bedzie juz wszystko lepiej wygladac :)))...wkoncu czlowiek uczy sie na bledach :)))) pozdr
Triple X Napisano 14 Maj 2003 Napisano 14 Maj 2003 wiesh wybacz ale moim zdaniem sie nie postarales :/ Widać ze wszystko na szybko robione i prze to wiele bugów. Na pierwszy rzut oka zjebiscie ale... Pierwsza sprawa to koła - podstawa samochodu która co by nie mówic daje dobyr efekt i polepsza wyglada auta. U ciebie niedopracowany bieżnik niczym z traktora i felga :/ Kiepski materiał (mogles dać troche wiecej odbic) i co by nie mówic niezbyt zaawansowany modelig. Poza tym przednie koła wtapiają się w podłoże... Druga sprawa lampy. W przednich zapomniałes chyba dać materiału bo wygląda conajmniej dziwnie :| a tył to jush nie wspo,mne ... nie chodzi tu o samą texture ale modelig tych tylnych lamp :|. Teraz zalety :D Bardzo podoba mi się wnetrze które odsłoniłes na drugim renderze oraz ogólny lakier tesh bardzo fajny :) Dużo detali niezłe textury sprawiają miłe dla oka wrażenie. Szkoda tylko że nie poświęciłęs więcej czasu na dopracowywaniu wyżej wymienionych detali oraz otoczenia. Mogłeś stworzyc chociaż jakiś prosty garażyk czy naet asfalt. No ale ogólnie model mi się podoba :] P.s Wybacz za krytyke :)
Pablo Napisano 14 Maj 2003 Autor Napisano 14 Maj 2003 Triple...male sprostowanie :P... - kola robilem pierwszy raz w zyciu...wiec nie wymagajcie ode mnie aby to wygladalo jak bym robil juz fure setki razy ok?? - jw. tylkko ze to pierwsza fura !! - lampy....w scanline bylo dobrze...ale jak wyrenderowalem w vrayu wlasnie takie sie zrobily:((( thx pozdr
Triple X Napisano 14 Maj 2003 Napisano 14 Maj 2003 nie owijajmy w bawełne jakby to był Twoj pierwszy model to rozumiem ale to tylko pierwsza bryka ale bryka jest napewno dużo łatwiesza niż Twoja pracka na bitwe :). Jeśli chodzi o koła to głownie chciałem zazncaczyc tutaj materiał felg oraz bieżnik (wież mi banalny do zrobienia -> www.suurland.com). Tak więc cóz....
Rekomendowane odpowiedzi