Tomek Kosiorek Napisano 4 Kwiecień 2005 Napisano 4 Kwiecień 2005 http://jobs.platige.com/ pod tym adresem mozna wypelnic formularz zgloszeniowy(dla chcacych zdobyc praktyke badz-tego nie jestem pewien-zatrudnienie) Powodzenia talenty! ps. zrodlo: forum3d
Pionier Napisano 4 Kwiecień 2005 Napisano 4 Kwiecień 2005 oo : D ktos wysyla :)?, ja sobie chyba wstydu oszczedze... ;] EDIT: troszke wiecej tutaj
Leru Napisano 4 Kwiecień 2005 Napisano 4 Kwiecień 2005 no ja będę skromny i dam szansę innym, wykażcie się chłopaki :D
kozioo Napisano 4 Kwiecień 2005 Napisano 4 Kwiecień 2005 oferta dotyczy uczniow liceow, ktorzy bawią sie wieczorami i w weekendy? (pod warunkiem, ze nie robia akurat nic innego:P) :D
Gość User190 Napisano 4 Kwiecień 2005 Napisano 4 Kwiecień 2005 Hmmm..... jak zdam maturę to się zgłoszę ;) LOL ....hmmmm - szkoda, że to w Wawie ;(
tweety Napisano 4 Kwiecień 2005 Napisano 4 Kwiecień 2005 zgłosiłbym sie ale mi się nie chce.. nie żebym się bał! po prostu praca dla Pixara i DreamWorksa jest o wiele bardziej absorbująca i po prostu nijak nie znajdę czasu na PI ;) powodzenia tym co startują... hmmmm! może kiedyś i ja... :D
adek Napisano 4 Kwiecień 2005 Napisano 4 Kwiecień 2005 Więcej informacji tutaj: http://www.max3d.pl/indexkom.php?ID=1395 Mysle, ze jesli macie jakies pytania (niejasności) do Platige`ów to mozecie je tutaj zamieszczac. Marcin Kobylecki mysle jesli bedzie w stanie to cos napisze więcej.
KLICEK Napisano 5 Kwiecień 2005 Napisano 5 Kwiecień 2005 a ja tam chyba wysle co nieco i poprawie humor chlopakow ;) nie ma to jak robic z siebie błazna
Dziadek Stal Napisano 5 Kwiecień 2005 Napisano 5 Kwiecień 2005 Khe, khe, jesli mnie krotkowzroczne oczka nie myla to oferta dotyczy przede wszystkim zatrudnienia, lub ocjonalnego zatrudnienia. Praktyki to furtka dla utalentowanych nowicjuszy. Takich juz nieco mlodszych ode mnie, khe khe. Tu chodzi o zbudowanie bazy danych ludzi, ktorych mozna sciagac do projektow w potrzebie. salutt Dziadek Stal
Rekomendowane odpowiedzi