Napisano 5 Kwiecień 200519 l ta, - jedna sprawa, > kazdy podaje liczbe.....w innej skali, ja uzuwam poly, empack mowi, ze wszyscy uzywaja trojkatow, a ty podajesz w faces> i jest harmider bo nie wiem ile to jest :P - ale jak dla mnie to .... za gesto > wez pod uwage to, ze ten swierk bedziesz musial skopjowac ze 100 razy do gry > wiec musi on byc wyjatkowo low poly!
Napisano 5 Kwiecień 200519 l Autor Ehh kurt :) drzewo miało mieć 500 faces (takie miałem polecenie nie więcej i spokojnie aż pod 500), a ma i tak o 58 mniej :) Gdyby kazali odchudzić to i z tym nie będzie problemu ale uznałem, że jest dobrze jak jest i nie ma potrzeby schodzić niżej jeżeli i tak mam zapas Jagona - a no cóż takei mi sie moją krzywą ręką narysowały - oby następne były więc lepsze :) Pozdrawiam Ja zawsze operuję na faces = trójkąt
Napisano 5 Kwiecień 200519 l Kurt znowu swoje..... litosci.... a gdyby to bylo do gry w ktorej glownym bohaterem jest ten swierk? albo nawet armia swierkow (powiedzmy 10), a gra polegala by na przemieszczaniu armi po jednym polygonie?? nie powiedz mi ze 5k+2 poly zarznie procesor ale to nie zmiania faktu ze brzydki jest ten swierk :P ehhehe :)
Napisano 5 Kwiecień 200519 l przyznaje sie jestem wyslannikiem tego no kolesia z ATARI (zpomnialem jak ma na imie shit), oto screen z naszej najnowszej gry "Krwawa rzeznia w Starym Lesie" narazie ver ALPHA 0.5 wynajlelem Krystiania no i pewnego kolesia co sie chwalil ze robil kiedys heretica (kto by mu tam wiezyl :) ) powaznie mysle zeby ograniczyc liczbe poly, albo zmniejszyc liczebnosc oddzialu bo moj prescot 5GHz ledwo zipie juz EDIT: juz wiem kto jest moim zleceniodawca: Jefrey :)
Napisano 5 Kwiecień 200519 l Hatred poplynales:P. Swierki jak swierki, szalu nie robia, ale sa w porzadku. w koncu to tylko 500 poly:)