Napisano 7 Kwiecień 200519 l Witam, model oparty na BMW Williams FW-23 (jesli dobrze pamietam) ale raczej go tak nie pomaluje bo juz probowalem i mi nie wyszlo :( Juz prawie skonczony, jeszcze kilka elementow, otoczenie (chyba ze w studiu) i rendering. Piszcie jesli macie jakies sugestie...
Napisano 7 Kwiecień 200519 l Nawet fajny, tylko materiał jakiś taki... plasitowy. Może taki musi być. Opony za czarne, bieżnika nie będzie widać bo w f1 nie ma ale żeby chociż był na nich światłocień.
Napisano 7 Kwiecień 200519 l Ładnie, ładnie :) Na scenke proponowałbym hmm może jakiś tor i olbrzymie prędkości :) Albo jakaś kraksa ;P(ale szkoda psuć model ;)) No ale tak najbardziej mi by podchodziło takie coś żeby stałw w PIT i ludziki przy nim zmieniają oponki, tankując itp. :) Ale to twój projekt i ty decydujesz :) NO to POzdro i powodzenia :D
Napisano 7 Kwiecień 200519 l siwy, jeżeli chodzi o ścisłość to opony F1 posiadają bieżniki, ale tylko niektóre, jest to parę prostych wcięć w oponie, tak poza tym t0m3k, bolidy formuły 1 w miejscu pokazanym na załączonym obrazku, mają takie nacięcei\rowek, pozwala to w razie kolizji wymienić cały "dziób", który z resztą jest pusty w środku
Napisano 7 Kwiecień 200519 l Sam model podoba mi się. Nie będę się wypowiadał w kwestii czysto technicznej, poniewarz nie znam sie :P
Napisano 7 Kwiecień 200519 l no model nawet niczego sobie ale bez napisow i obrazkow wyglda conajmniej nieswojo ;> jakies naklejki by sie przydaly
Napisano 7 Kwiecień 200519 l a pokaż siatkę bo wygląda mi to na niezbyt tródny projekt poza niektórymi drobnumi szczegółami a pozatym fajnie!!!
Napisano 8 Kwiecień 200519 l siwy, jeżeli chodzi o ścisłość to opony F1 posiadają bieżniki, ale tylko niektóre, jest to parę prostych wcięć w oponie, tak poza tym t0m3k, bolidy formuły 1 w miejscu pokazanym na załączonym obrazku, mają takie nacięcei\rowek, pozwala to w razie kolizji wymienić cały "dziób", który z resztą jest pusty w środku a co do bieznika jasne ze maja i to jaki rozbudowany ale tylko w oponach na deszcz a wszystkie! inne niezaleznie od producenta maja wciete paseczki
Napisano 8 Kwiecień 200519 l dokladnie, sa normalne plaskie slicki, jakies tam z rowkami 4 przez cala dlugosc, no i deszczowki.. wiecej tego jest niz by sie moglo wydawac ;)
Napisano 8 Kwiecień 200519 l dokladnie, sa normalne plaskie slicki, jakies tam z rowkami 4 przez cala dlugosc, no i deszczowki.. wiecej tego jest niz by sie moglo wydawac ;) NIEMA plaskich slickow zostaly wycofane przez FIA jakies 3-4 lata temu teraz sa tylko dwa rodzaje z wcieciami lub z bieznikiem na mokry tor! z rowkami 4 przez cala dlugosc - chyba obwod a nie dlugosc?
Napisano 8 Kwiecień 200519 l no już mniejsza o to, jakie są opony, t0m3k popraw co nie co, no i zapodaj jakiś apdejt pozdro
Napisano 8 Kwiecień 200519 l ok sory sory nie jestem na bierzaco z rowkami 4 przez cala dlugosc - chyba obwod a nie dlugosc? no tak ale ze mnie gapa :|