El Wieczor Napisano 8 Kwiecień 2005 Napisano 8 Kwiecień 2005 Pewnie i tak nikt nie będzie wiedział, ale: nie działa mi track mouse in VFB w FR Stage-1 SP2d, MAX 7, laptop klikam niby czym się da i gdzie się da a i tak renderuje tam gdzie sam chce...
Mirkowaty Napisano 15 Kwiecień 2005 Napisano 15 Kwiecień 2005 Proponuję obniżyć wersje service packa do 2a :) nie słyszałem o wersji 2d :P
JunioR Napisano 15 Kwiecień 2005 Napisano 15 Kwiecień 2005 Pewnie i tak nikt nie będzie wiedział, ale: he no to po co pytasz, jak jestes pewien ze nikt ci nie pomoze ?
El Wieczor Napisano 17 Kwiecień 2005 Autor Napisano 17 Kwiecień 2005 No ale skoro nie działa w 2d, to chyba tym bardziej nie pójdzie w 2a. A swoją drogą nie mogę zejść niżej, bo mi fR wogóle nie ruszy pod Max7.
kurt_hectic Napisano 28 Kwiecień 2005 Napisano 28 Kwiecień 2005 track mouse in VFB > napisz co to jest dokladnie j to Ci odpisze.
El Wieczor Napisano 28 Kwiecień 2005 Autor Napisano 28 Kwiecień 2005 Skoro nie wiesz, co to jest, to będziesz wiedział dlaczego nie działa? ;)
Rekomendowane odpowiedzi