myonez Napisano 8 Kwiecień 2005 Napisano 8 Kwiecień 2005 Witajcie! Mój pierwszy post na forum, obym nikogo nim nie rozzłościł, rozśmieszył - już lepiej - śmiech to zdrowie.. Jest coś takiego jak VRay tylko ze nie pod 3dstudio max, ale pod CINEMA 4d ?
streaker Napisano 9 Kwiecień 2005 Napisano 9 Kwiecień 2005 http://www.vrayrender.com - miłej lektury...
myonez Napisano 9 Kwiecień 2005 Autor Napisano 9 Kwiecień 2005 Strone znam, sciagalem od nich wersje free vraya. liczylem że ktos mi powie wprost czy słyszał o dodatku, tudziez opcji w Cinema 4d która pozwoli mi tworzyć równie realistyczne ujęcia co wspomniany VRay pod 3ds maxa. Mój problem polega na tym, że bardziej odpowiada mi Cinema 4d niż 3ds max... Znacie jakieś leki na to ? :)
kozioo Napisano 9 Kwiecień 2005 Napisano 9 Kwiecień 2005 Wstrząsy insulinowe:> Jak na razie Vray jest wewnetrznym pluginem do 3dsmaxa, ale panowie z Chaosgroup pracują nad projektem "vray.exe", któy będzie niezależnym programem. Więc moze za jakis czas ;)
streaker Napisano 9 Kwiecień 2005 Napisano 9 Kwiecień 2005 jeżeli na oficjalnej stronie nie ma, to nigdzie nie będzie...
SansSerif Napisano 9 Kwiecień 2005 Napisano 9 Kwiecień 2005 cinema w swojej najbardziej rozbudowanej wersji ma chyba jakis dobry renderer radiosity.
myonez Napisano 9 Kwiecień 2005 Autor Napisano 9 Kwiecień 2005 No to chyba musze zacząc przyzwyczajać się do 3ds maxa w obliczu takiego stanu rzeczy :]
streaker Napisano 9 Kwiecień 2005 Napisano 9 Kwiecień 2005 Strone znam, sciagalem od nich wersje free vraya. liczylem że ktos mi powie wprost czy słyszał o dodatku, tudziez opcji w Cinema 4d Czekaj, czekaj, bo dopiero teraz do mnie dotarło - nie chciało ci sie sprawdzić na stronie producenta i spytałeś na forum ?!?!?!?!?
Rekomendowane odpowiedzi