Napisano 13 Kwiecień 200519 l Witam, nie znam sie na robieniu www, ale musialem sie w koncu zmobilizowac do zrobienia swojego portfolio. Jestem ciekaw waszej opinii, uwag ewentualnie jakichs pomyslow na "dopieszczenie" http://www.abandonedland.net Zaznaczyc chce tylko ze litery w buttonach niedlugo(tj. jak znajde chwile wolna) sie zmienia, na "oblodzone".
Napisano 14 Kwiecień 200519 l Średnio ! :) w zasadzie nie lubie stronek gdzie całość skada sie z dwóch okienek ( menu osobno a reszta osobno ) a graficzka jest jaka jest i może nawet być ale do PRO to jeszcze daleko :) --- nie zmienia to jednak faktu że w 3d jesteś bardzo zaawansowany :P
Napisano 14 Kwiecień 200519 l A mnie się podoba przynajmniej stronka ma styl. Tylko dodaj jakieś tło tam gdzie jest tekst
Napisano 14 Kwiecień 200519 l mi rownierz sie srednio podoba, jakies to wszystko takie monotonne( przynajmnhiej ja to tak odbieram). pozdro !
Napisano 15 Kwiecień 200519 l jak na 1st time stronka jest wporzadku :) fajny rentgenowy klimacik zawartosc elegancka i jak dla mnie strona sie broni jak na pierwszy raz. - troszke o optymalizacji: 871x751 102.4 KB (104860 bajtów) taki duzy obrazek na dziendobry...i właściwie nic nie mówi o zawartości strony to nie jest najlepszy pomysl... no i trzeba zmarszczyć czoło zeby odczytac napis :) -nie potrzebnie na kazdym obrazku przed i po podmiance jest napis click to enlarge.. ciachnij to i wklejaj po kazdym obrazku jeden i ten sam plik odchudzi to troche stronke...wlasciwie to mozesz to wywalic...klikniecie w skadrowaną miniaturkę jest logiczne...a powtórzenie tego samego textu obok siebie 20 razy to juz taki "troche" efekt dla oka - i tej navigacji ">>" " Klimat mi siada... :D lubie wszystko co czarne i zeby bylo widac jakis piszczel albo kawałek czaszki...tylko nie jestem pewnien czy taki mroczny , heavy metalowo okladkowo plytowy klimat pasuje do tego czym się tak naprawde zajmujesz. Tak naprawde to wchodzimy na strone o zupełnie odmiennym klimacie...kosci..zimno...x-ray... klikamy w pierwszy obrazek a tam "samolocik" -i troche konsternacja Widac jednak ze stronka nie jest na "od #@$#%$ sie" tylko włożyłes w to troszke czasu i robi na mnie pozytywne wrażenie... zaraz dokukam wszystkie rendery :D ktore sa naprawde nie zle :) ja tak nie umiem ... jeszcze łe literki> ;) Pozdrawiam