DarCon Napisano 15 Kwiecień 2005 Napisano 15 Kwiecień 2005 Witam.Wieżyczkę nie ja projektowałem tylko miałem za zadanie wykonać ją w srebrze oraz drewnie o pięknej nazwie sapella,taka wieża ma powstać w Gniewinie ma mieć około 40 metrów wysokości na około głównego trzpienia mają być schody wewnątrz winda,jak dla mnie to piękne wyzwanie dla drewna i betonu,konstukcja która jest teraz z drutów będzie wykonana z drewna.Pozdrowienia
RK Napisano 15 Kwiecień 2005 Napisano 15 Kwiecień 2005 Trochę się kojarzy z pomnikiem międzynarodówki. Budują to w jakimś konkretnym celu ?
DarCon Napisano 15 Kwiecień 2005 Autor Napisano 15 Kwiecień 2005 UPSSSS zapomniałem o najważniejszym,będzie to atrakcja turystyczna.Wieża będzie ogólnie dostępna dla turystów jako wieża widokowa,prawdopodobnie będzie tam jeszcze w podziemiach muzeum.
Vorek Napisano 15 Kwiecień 2005 Napisano 15 Kwiecień 2005 wygląda bardzo interesująco, jestem ciekwy jak się będzie prezentować w pełnych wymiarach ;) kiedy będą to budować ?
DarCon Napisano 15 Kwiecień 2005 Autor Napisano 15 Kwiecień 2005 Z tego co wiem to w tym roku ma być rozpoczęta budowa,sam pojadę zobaczyć ową wieżyczkę :)
Vorek Napisano 15 Kwiecień 2005 Napisano 15 Kwiecień 2005 to jakbyś mógł to zrób jakieś fotki i daj na forum ;)
DarCon Napisano 15 Kwiecień 2005 Autor Napisano 15 Kwiecień 2005 Napewno nie omieszkam i na forum zapodam :) panorama z tej wysokości musi być śliczna tym bardziej że jest to piękne miejsce.
DarCon Napisano 18 Kwiecień 2005 Autor Napisano 18 Kwiecień 2005 Hmmm myślałem że będzie większe zainteresowanie ale cuż mówi się trudno :)
kru Napisano 18 Kwiecień 2005 Napisano 18 Kwiecień 2005 o cholera - a ja nadal tak mysle! to sie nazywa naiwnosc do kwadratu ;)
curka Napisano 18 Kwiecień 2005 Napisano 18 Kwiecień 2005 DarCon, moze zainteresowanie nie tak duze, bo w dziale wolne dyskusje nikt nie spodziewa sie takich atrakcji turystycznych :] ciekawy projekt. niezle zapowiada sie ta budowla. RK, ja tez od razu pomyslalam o pomniku miedzynarodowki ;) pozdro
DarCon Napisano 19 Kwiecień 2005 Autor Napisano 19 Kwiecień 2005 To powinienem to przenieść ? do skończonych?
DarCon Napisano 19 Kwiecień 2005 Autor Napisano 19 Kwiecień 2005 Widzisz każdy prawie mnie posądza o render ;) po co mam okłamywać ludzi :) to tylko zdjęcie nie pasujące do działu 3DWIP :)
Vorek Napisano 20 Kwiecień 2005 Napisano 20 Kwiecień 2005 nie czytacie postów, stąd te posądzenie o 3d :D W pierwszym poście jest wyraźnie opisana technika wykonania :)
Rekomendowane odpowiedzi