Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam.Wieżyczkę nie ja projektowałem tylko miałem za zadanie wykonać ją w srebrze oraz drewnie o pięknej nazwie sapella,taka wieża ma powstać w Gniewinie ma mieć około 40 metrów wysokości na około głównego trzpienia mają być schody wewnątrz winda,jak dla mnie to piękne wyzwanie dla drewna i betonu,konstukcja która jest teraz z drutów będzie wykonana z drewna.Pozdrowienia

w1.jpg

w.jpg

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Trochę się kojarzy z pomnikiem międzynarodówki. Budują to w jakimś konkretnym celu ?

Napisano
  • Autor

UPSSSS zapomniałem o najważniejszym,będzie to atrakcja turystyczna.Wieża będzie ogólnie dostępna dla turystów jako wieża widokowa,prawdopodobnie będzie tam jeszcze w podziemiach muzeum.

Napisano

wygląda bardzo interesująco, jestem ciekwy jak się będzie prezentować w pełnych wymiarach ;) kiedy będą to budować ?

Napisano
  • Autor

Z tego co wiem to w tym roku ma być rozpoczęta budowa,sam pojadę zobaczyć ową wieżyczkę :)

Napisano
  • Autor

Napewno nie omieszkam i na forum zapodam :) panorama z tej wysokości musi być śliczna tym bardziej że jest to piękne miejsce.

Napisano
  • Autor

Hmmm myślałem że będzie większe zainteresowanie ale cuż mówi się trudno :)

Napisano

o cholera - a ja nadal tak mysle! to sie nazywa naiwnosc do kwadratu

;)

Napisano

DarCon, moze zainteresowanie nie tak duze, bo w dziale wolne dyskusje nikt nie spodziewa sie takich atrakcji turystycznych :]

ciekawy projekt. niezle zapowiada sie ta budowla.

RK, ja tez od razu pomyslalam o pomniku miedzynarodowki ;)

pozdro

Napisano
  • Autor

Widzisz każdy prawie mnie posądza o render ;) po co mam okłamywać ludzi :) to tylko zdjęcie nie pasujące do działu 3DWIP :)

Napisano

nie czytacie postów, stąd te posądzenie o 3d :D W pierwszym poście jest wyraźnie opisana technika wykonania :)