Gość banan79 Napisano 16 Kwiecień 2005 Napisano 16 Kwiecień 2005 Od razu zaznacze, że przeszukałem już forum, ale nie jestem do końca usatysfakcjonowany znalezionymi postami. Dlatego ponawiam to pytanie. Uściślając chodzi mi o XP Professional z SP2. Z góry thx!
oizo Napisano 16 Kwiecień 2005 Napisano 16 Kwiecień 2005 mi osobiscie nie chcail chodzic ale ja mam sp1 wiec moze na sp2 pojdzie ;/ pozdro
asblaze Napisano 16 Kwiecień 2005 Napisano 16 Kwiecień 2005 a mi chciał... za to z 4.2 był problem.... z tego co pamiętam to rozwiązywało sie to nową cdillą do pobrania ze strony discreeta
Marcin Napisano 16 Kwiecień 2005 Napisano 16 Kwiecień 2005 do XP dla wersji 4.x trzeba miec nową cdille ... wersja 5 chodzi bez problemu ... jesli chodzi o sam sp2 to jedynei dlaczego moze nie dzialac to przez Firewalla ktorego czasem trzeba wylączyc lub wykluczyc proces licencji maxa z tej zapory ... cala magia ...
Grom Napisano 18 Kwiecień 2005 Napisano 18 Kwiecień 2005 mi tez chodzi kazda wersja programu maxa narzazie na dysku mam zainstalowane 2 wesje 5 i 7 napewno bedzie chodził musirz zaznaczyc wszystkie mozliwosci przy instalce
Jacob B Napisano 18 Kwiecień 2005 Napisano 18 Kwiecień 2005 ja nie miaelm problemow od r3 do 6, 7 jeszcze nie probowalem :P
Rekomendowane odpowiedzi