viz.k Napisano 16 Kwiecień 2005 Napisano 16 Kwiecień 2005 witam to mial byc test displace'a ale po 2h wyszla taka scenka, wiem ze prosta ale to na dobry poczatek...niedlugo wrzuce cos bardziej skomplikowanego dziekuje za uwage, pozdrawiam:)
chveti Napisano 16 Kwiecień 2005 Napisano 16 Kwiecień 2005 ładnie , ale mi to photo nie przypomina :P
JunioR Napisano 16 Kwiecień 2005 Napisano 16 Kwiecień 2005 no mi tez nie dokonca wyglada to na foto, ale jest ladnie ! pozdawiam.
Baton Napisano 16 Kwiecień 2005 Napisano 16 Kwiecień 2005 Hm a mi wyglada, oczywiscie trzeba jeszcze popracowac ale juz widze ze dobrze sie zapowiada.
JohnZi Napisano 16 Kwiecień 2005 Napisano 16 Kwiecień 2005 no mi sie rowniez podoba, fajny ten dywanik ci wyszedl. W czym renderowales?
Wielka_Siostra Napisano 16 Kwiecień 2005 Napisano 16 Kwiecień 2005 Moim zdaniem jak najbardziej photoreal, tyle że chyba trochę za duży dof.
Tomek Kosiorek Napisano 16 Kwiecień 2005 Napisano 16 Kwiecień 2005 tez tak sadze i moglbys czajniczek zmienic ale jak najbardziej foto-przynajmniej bez tych przesadzonych gi i innych ale tak juz jest ze ilosc efektow u wielu znaczy jakosc...
polka dot Napisano 16 Kwiecień 2005 Napisano 16 Kwiecień 2005 nie znam sie na kubkach wiec powiem tylko ze dywanik fajny :>
AGmakonts Napisano 16 Kwiecień 2005 Napisano 16 Kwiecień 2005 Dokładnie to co kome napisał + nateriały mi nie pasują
spinoza Napisano 16 Kwiecień 2005 Napisano 16 Kwiecień 2005 ..gdyby wywalić czajnik to ... no,no całkiem fajnie ... :)
viz.k Napisano 16 Kwiecień 2005 Autor Napisano 16 Kwiecień 2005 render to oczywiscie vray, jakze modny ostatnio:) kome: to nie byla proba plagiatu twojej pracy:] zreszta twoj kubek to dopiero fotorealista czy foto czy nie foto-kubek jaki jest kazdy widzi...celem nie bylo wlasciwie uzyskanie fotorealizmu...mam taki zwyczaj ze nazywam prace po pierwszym skojarzeniu...sam nie wiem co bylo celem, chcialem wrzucic cos prostego i przyjemnego na poczatek bo dalej juz bedzie hardcore:)...powiedzmy ze moj kubek ma na imie fotorealista i stad tytul pracy:) dzieki za wszelkie uwagi, zmian chyba nie przewiduje chyba ze nie bede mial nic lepszego do roboty pozdrawiam serdecznie
KLICEK Napisano 17 Kwiecień 2005 Napisano 17 Kwiecień 2005 ja prawie taki sam kubeczek ;) tylko ze u mnie ucho jest bardziej kragle ;) ten czajniczek Skopal cala scenke mowie to tylko tak zebys wiedzial
polka dot Napisano 17 Kwiecień 2005 Napisano 17 Kwiecień 2005 kome: to nie byla proba plagiatu twojej pracy ja nic takiego nie powiedzialem ;) wiesz co mysle za jak poprawisz odbicia (bo narazie wydaje mi sie ze to sa dwa plejny swiecace) i bedzie bardziej widac fresnela w odbiciach to wyjdzie calkiiem fanie
Futro Napisano 24 Kwiecień 2005 Napisano 24 Kwiecień 2005 rzeczywiscie czajnik bruzdzi troche..noo ale to deszczowy dzien chyba, ladne ;)
Rekomendowane odpowiedzi