Napisano 16 Kwiecień 200520 l witam to mial byc test displace'a ale po 2h wyszla taka scenka, wiem ze prosta ale to na dobry poczatek...niedlugo wrzuce cos bardziej skomplikowanego dziekuje za uwage, pozdrawiam:)
Napisano 16 Kwiecień 200520 l Hm a mi wyglada, oczywiscie trzeba jeszcze popracowac ale juz widze ze dobrze sie zapowiada.
Napisano 16 Kwiecień 200520 l no mi sie rowniez podoba, fajny ten dywanik ci wyszedl. W czym renderowales?
Napisano 16 Kwiecień 200520 l Moim zdaniem jak najbardziej photoreal, tyle że chyba trochę za duży dof.
Napisano 16 Kwiecień 200520 l tez tak sadze i moglbys czajniczek zmienic ale jak najbardziej foto-przynajmniej bez tych przesadzonych gi i innych ale tak juz jest ze ilosc efektow u wielu znaczy jakosc...
Napisano 16 Kwiecień 200520 l Autor render to oczywiscie vray, jakze modny ostatnio:) kome: to nie byla proba plagiatu twojej pracy:] zreszta twoj kubek to dopiero fotorealista czy foto czy nie foto-kubek jaki jest kazdy widzi...celem nie bylo wlasciwie uzyskanie fotorealizmu...mam taki zwyczaj ze nazywam prace po pierwszym skojarzeniu...sam nie wiem co bylo celem, chcialem wrzucic cos prostego i przyjemnego na poczatek bo dalej juz bedzie hardcore:)...powiedzmy ze moj kubek ma na imie fotorealista i stad tytul pracy:) dzieki za wszelkie uwagi, zmian chyba nie przewiduje chyba ze nie bede mial nic lepszego do roboty pozdrawiam serdecznie
Napisano 17 Kwiecień 200520 l ja prawie taki sam kubeczek ;) tylko ze u mnie ucho jest bardziej kragle ;) ten czajniczek Skopal cala scenke mowie to tylko tak zebys wiedzial
Napisano 17 Kwiecień 200520 l kome: to nie byla proba plagiatu twojej pracy ja nic takiego nie powiedzialem ;) wiesz co mysle za jak poprawisz odbicia (bo narazie wydaje mi sie ze to sa dwa plejny swiecace) i bedzie bardziej widac fresnela w odbiciach to wyjdzie calkiiem fanie
Napisano 24 Kwiecień 200520 l rzeczywiscie czajnik bruzdzi troche..noo ale to deszczowy dzien chyba, ladne ;)