Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam tu będe zamieszczał swoje postacie 3d w różnych klimatach mam nadzieje że się spodobają :)

• Odpowiedzi 27
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

oto pierwsza z nich marines ala Starcraft :) narazie bez teksturek :)

Napisano
  • Autor

wiem to dopiero 4 dzien pracy ;) teksturki powinny pomóc

takie mam rzuty (w modelu wyszło troszke inaczej ) :

Napisano
  • Autor

No ale nie rozumie co tu jest nie tak ?? Stworzyłm nowy temat prace w toku 3d postacie i zamieszczam w nim postacie nad którymi pracuje i nie rozumie co jest tu nie zgodne z regulaminem ?? Z przyjemnością będe odpowiadał na pytania związane z moją pracą ... Wiec co jest nie tak ?? pozdrawiam i prosze o wyjaśnienie

Napisano

hmmm chyba chodzi o np. Postacie 3D : Wipy albo cos w tym rodzaju ;]

co do modelu to wydaje sie byc dosc wiernie odwzorowany. poczekam na teksturki zeby powiedziec cos wiecej ;]

pozdro

Napisano
  • Autor

Oka dzięki wielkie SansSerif i zipper !! Pozdrawiam i biore się za teksturki :)

Napisano

co do postaci to chyba brakuje ci kilku szczegułów, na przykład te pofałdowania na ramionach, w twoim modelu nich nie ma, ale generalnie całość jest jaknajbardziej podobna do oryginału

Napisano
  • Autor

witam oto teksturki nr 1 :) marinek troszke walczył i się zmenczył ;) pojedynek z zerlingami :) oto renderki :

Napisano

mi sie podoba, tylko ze w niektorych miejscach zrobiles chyba zbyt kanciaste krawedzie (te dwa poxy na karku, gora rekawicy...); ale texturki fajne :)

Napisano

hmhm... no fajny taki sobie materiałek ... ;] tak jak powiedział 3dsmaxman gdzieniegdzie zbyt kanciaste :]ale fajne :] mnie siem podoba :D

Napisano
  • Autor

Poprawiłem "kanciastość" :) dzieki za uwage pozdrawiam

Napisano

Fajnie tylko chyba trochę za bardzo przegiąłeś z tym brudem.

Napisano

mi sie ta twoja textura wogoole nie podoba...gdyz za malo z tego robota widac...

moze jak dojdzie lepsze oswietlenie ale narazie :( a robot spox :)

Napisano

a mni to się wogle nie podoba ta textura, model może i podobny ale mi się nie podoba, i wogle te żułte tła na ostnich obrazkach... No i wogle jakieś to takie wszystko...dziwne...

Ja by zacza od nowa i nie robił tej postaci ze starcraft'a tylko jakąś inną.

Powiedziałm co myśle.

Napisano
  • Autor

A oto broń dla firebata :) narazie sam model Natomiast marinsowi robie "kosiarke" z filmu Predator :]

Napisano

eee... ja wole orginal.. mimo ze sprzed kilku latek (ile to juz bedzie ?? 5? 7 ?) to i tak ładnieszy :) nie ma co, blizzard wie jak sie robi grafe 3d :)

Napisano

bojar -> popraw temat i napisz dokładnie co jest w wątku, tak jak regulamin nakazuje

Napisano
  • Autor

Leru -> myślałem że wszystko jest juz ok ale zmieniam na :"Postać 3d: Marines and Firebat