Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jakiś czas temu nabyłem car4ever, przyznam że można się czegoś nauczyć. Jestem w trakcie tworzenia mojego modelu, wytykajcie co mam poprawić :P. Za wnętrze się jeszcze nie zabrałem. Będe starał się nabierząco umieszczać tu kolejne renderki, jednak nie zawsze będzie to możliwe ;/ szkoła.

• Odpowiedzi 20
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Tu będzie go widać lepiej. Wyrenderuje go w jaśniejszej scenie, tylko to zajmie troche czasu :P (może uda mi się dzisiaj wieczorem to zrobić).

Napisano

fajny model, też zastanawiałem się nad tym car4ever, ale nie wiem, poza tym jak patrze na twojego mustanga, to od razy do głowy przychodzi driver i aż się łezka w oku kręci ;(

pozdro

Napisano

Zgadzam sie z Badylem po co wrzucac pracki robione z tutorialu. Wydaje mi sie ze nabyte umiejetnosci mozna wykozystac modelujac inne autko.

No ale model spoko wyszedł.

Napisano
nie wiem jaki jest sens wstawiania prac zrobionych z tutka... poza tym fajny wozek

Nie wystawiem tego na pokaz, wiem że to nic wielkiego zrobić coś z tutka, chcę poprostu aby ktoś to ocenił.

Napisano

No i dupa ! A mialem modelowac mustanga (tyle ze samemu) bo to niesamowity wozek z legedom a tu bum i teraz jak go zrobie bedzie o nastepny kupil car4ever i siepie ! Cholera jasna ! No ale nikomu nie ujmojac modelik ladniutki ! A co do Drivera to mustang byl tam jedynie na wstawce na poczatku gry a jezdzilo sie juz innym wozkiem niestety !!

No a jednak dopatrzylem sie kilku bledow !

1.maska jest jakos nie ten teges zapadnieta a powinna byc wystajaca w stosunku do natkol !

2.Gril cos krztalt ma nie taki (zerknij na jakies zdjecia mustangow)

3.wglebienia na lampy sa za plytkie !

Napisano

Nielot dzieki za pocieszenie :) To moj ulubiony samochod a tu staje sie taki pospolity na forum :(

A jeszcze co do wozu to cos z laczeniem tylnego zderzaka jest nie tak !

i wglebienie na dzwiach jakos zalagodz bo jest za ostre !

Napisano

No a jednak dopatrzylem sie kilku bledow !

1.maska jest jakos nie ten teges zapadnieta a powinna byc wystajaca w stosunku do natkol !

2.Gril cos krztalt ma nie taki (zerknij na jakies zdjecia mustangow)

3.wglebienia na lampy sa za plytkie !

Dzięki za pomoc :) jak tylko znajde chwile poprawie, a co do zderzaka tylnego to też sam zauważyłem że jest nieteges.

Napisano

Troche poprawiłem, ale chyba zabiore się za jakieś inne autko, żeby nie było że tylko z tutaka umiem :P (wybaczcie mi te kwadraty zamiast cienia, nie chciało mi się czekać aż wyrenderuje mi się normalnie z final gather, to włączyłem preview).