Klamot Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 Jakiś czas temu nabyłem car4ever, przyznam że można się czegoś nauczyć. Jestem w trakcie tworzenia mojego modelu, wytykajcie co mam poprawić :P. Za wnętrze się jeszcze nie zabrałem. Będe starał się nabierząco umieszczać tu kolejne renderki, jednak nie zawsze będzie to możliwe ;/ szkoła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 Wygląda fajnie, troche ciemna scena. Zrób jaśniej bo nie widać większości detali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biped Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 Więcej światła. Model wydaje się być dopracowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klamot Napisano 26 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2005 Tu będzie go widać lepiej. Wyrenderuje go w jaśniejszej scenie, tylko to zajmie troche czasu :P (może uda mi się dzisiaj wieczorem to zrobić). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpshinoda Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 fajny model, też zastanawiałem się nad tym car4ever, ale nie wiem, poza tym jak patrze na twojego mustanga, to od razy do głowy przychodzi driver i aż się łezka w oku kręci ;( pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobi_k Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 Moze ja tez sie skusze na to DVD. Co do samochodu, to zrob do w jakiejś scenie ala DRIVER. Taki wyskok z za rogu, bokiem. co ty na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 ta plytka kosztuje ok. 400 zl :( szkoda przydala by mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobi_k Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 Nie 400 tylko 99zl. http://www.max3d.pl/show.php?id=dvd_carmod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 nie wiem jaki jest sens wstawiania prac zrobionych z tutka... poza tym fajny wozek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 Zgadzam sie z Badylem po co wrzucac pracki robione z tutorialu. Wydaje mi sie ze nabyte umiejetnosci mozna wykozystac modelujac inne autko. No ale model spoko wyszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klamot Napisano 26 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2005 nie wiem jaki jest sens wstawiania prac zrobionych z tutka... poza tym fajny wozek Nie wystawiem tego na pokaz, wiem że to nic wielkiego zrobić coś z tutka, chcę poprostu aby ktoś to ocenił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 Nie 400 tylko 99zl. http://www.max3d.pl/show.php?id=dvd_carmod http://www.evermotion.org/index.php?unfold=dvdtraning tutaj jest ze 99 euro... klamot ile ty dales za plytke?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klamot Napisano 26 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2005 http://www.evermotion.org/index.php?unfold=dvdtraning tutaj jest ze 99 euro... klamot ile ty dales za plytke?? Ja zapłaciłem 99zł, promocyjna cena dla polaków :P czy jeszcze jest to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BigBird Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 No i dupa ! A mialem modelowac mustanga (tyle ze samemu) bo to niesamowity wozek z legedom a tu bum i teraz jak go zrobie bedzie o nastepny kupil car4ever i siepie ! Cholera jasna ! No ale nikomu nie ujmojac modelik ladniutki ! A co do Drivera to mustang byl tam jedynie na wstawce na poczatku gry a jezdzilo sie juz innym wozkiem niestety !! No a jednak dopatrzylem sie kilku bledow ! 1.maska jest jakos nie ten teges zapadnieta a powinna byc wystajaca w stosunku do natkol ! 2.Gril cos krztalt ma nie taki (zerknij na jakies zdjecia mustangow) 3.wglebienia na lampy sa za plytkie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 BigBird rob rob i nie patrz co inni mysla jak nie bedziesz robil z tutka to my ci uwierzymy:D:D ps. ladny sam. tylko render za ciemny pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 TT-eki odeszły w zapomnienie :) teraz są tylko Audi a3 i mustangi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BigBird Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 Nielot dzieki za pocieszenie :) To moj ulubiony samochod a tu staje sie taki pospolity na forum :( A jeszcze co do wozu to cos z laczeniem tylnego zderzaka jest nie tak ! i wglebienie na dzwiach jakos zalagodz bo jest za ostre ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klamot Napisano 26 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2005 No a jednak dopatrzylem sie kilku bledow ! 1.maska jest jakos nie ten teges zapadnieta a powinna byc wystajaca w stosunku do natkol ! 2.Gril cos krztalt ma nie taki (zerknij na jakies zdjecia mustangow) 3.wglebienia na lampy sa za plytkie ! Dzięki za pomoc :) jak tylko znajde chwile poprawie, a co do zderzaka tylnego to też sam zauważyłem że jest nieteges. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klamot Napisano 27 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2005 Troche poprawiłem, ale chyba zabiore się za jakieś inne autko, żeby nie było że tylko z tutaka umiem :P (wybaczcie mi te kwadraty zamiast cienia, nie chciało mi się czekać aż wyrenderuje mi się normalnie z final gather, to włączyłem preview). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domel31 Napisano 30 Kwiecień 2005 Share Napisano 30 Kwiecień 2005 Stary mozesz napisac do mnie na gg 2285179 mam do ciebie pewna sprawe wyslalem ci nawet prywatnego posta na forum mozesz odpisac. Pozdrawiam Autko gites Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpshinoda Napisano 30 Kwiecień 2005 Share Napisano 30 Kwiecień 2005 auto jest bardzo ładne, pochwalić tylko, szkoda że z tutka pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi