Napisano 27 Kwiecień 200519 l Witam :D W czasie, gdy oczekuję na powrót mojego komputera z serwisu postanowiłem cosik wymodelować ;) Daję kilka screenów. Jest trochę bugów, które właśnie zauważyłem... no, ale je poprawię ;] Model jest bazowany na blueprintach z Palace-3D (model nie jest robiony z tutka, robiłem go samodzielnie), ale jest w nim trochę moich przeróbek ;) Czekam na opinie i propozycje jakichś ładnych felg ;) PS.Model zacząłem gdzieś około 2 dni temu... ;) Ostatni screen pokazuje model, który tak wyglądał po 2h roboty (bez MS) ;)
Napisano 27 Kwiecień 200519 l podoba mi sie zwłaszcza przednie(chyba) światła tylko jak sie do tego wsiada ? ;) a i próg by sie jakiś lepszy przydał
Napisano 27 Kwiecień 200519 l Model bardzo ladny (przede wszytkim gladki), ale sam concept mi sie niepodoba. :)
Napisano 27 Kwiecień 200519 l o boże ale paskudztwo :P lepiej było coś samemu wymyślić niż z takich blueprintów modelować wykonanie jak na poly + ms całkiem dobre ale kilka błędów jest a co do ładnych felg to poszukaj wszelkich zdjęć z felgami i zrób takie żeby nie były podobne do żadnego zdjęcia :]
Napisano 27 Kwiecień 200519 l Autor Danke za kometarze ;) W kwestii wsiadania sam musze wymyśleć jakiś sposób... ;]
Napisano 21 Maj 200519 l Autor Mała próba koloru lakieru ;) Macie może jakieś propozycje na kolor? Tylko nie jakiś standardowy, bo to w końcu Concept Car :P
Napisano 21 Maj 200519 l Autor Proszem bardzo ;) Hmm... nawet do twarzy mu w żółtym Jeszcze jakieś kolorki?
Napisano 21 Maj 200519 l Autor E tam to by było za proste ;) A wogóle to musiałyby być tylko jedne drzwi, bo drugich nie zmieszczę... Mam pomysł: ta kopulasta szyba będzie się otwierać i małe schodki będą się wysuwać z przodu
Napisano 21 Maj 200519 l Autor Przez dach moze mozna sie do srodka dostać ;p Problem w tym, że tu nie ma dachu Może jakoś przedziele tą szybę na pół i jedna połówka się będzie otwierać?
Napisano 21 Maj 200519 l kiedys byl taki koncept renaulta: cały bok otwieral sie do gory :D może takie coś ?? nie pamietam jak to auto sie nazywalo