Baton Napisano 27 Kwiecień 2005 Napisano 27 Kwiecień 2005 Witam, zamieszczam kolejna prace wykonana w ramach cwiczenia. Licze na Wasze komentarze, pozytywne i negatywne :)
AGmakonts Napisano 27 Kwiecień 2005 Napisano 27 Kwiecień 2005 pozytywnie i to bardzo. Daje bardzo miłe wrażenie. Świetne oswietlenie lecz ksiąźki jakoś mi nie paszą. 4+/6
kuback Napisano 27 Kwiecień 2005 Napisano 27 Kwiecień 2005 jest ok ... nawet nie tak ciemno :) , a poz tym to chyba pierwsza skończona Twoja praca :). Oby tak dalej. Pozdrawiam/kuback
Chalek Napisano 27 Kwiecień 2005 Napisano 27 Kwiecień 2005 Jak dla mnie jednak za ciemno. Na pluc przyjemne światło. Trochę nudno jak na mój gust, mało się dzieje. Generalnie fajna pracka.
MareG Napisano 27 Kwiecień 2005 Napisano 27 Kwiecień 2005 Całkiem przyjemna praca. Pastelowy klimat rysowany światłem, bez nachalnych przepałów i kontrastów. Uwaga na przyszłość dla tego typu stilla - trzymaj prosto kamerę! A jesli już coś takiego się zdarzy to koryguj poziom / perspektywę w PSie. W każdym razie tego typu ujęcie musi trzymać poziom. Pozdrawiam Marek
ZiBi_PL Napisano 27 Kwiecień 2005 Napisano 27 Kwiecień 2005 nie, no baardzo ladne tylko ze.... a)lampka- material "klosza" na 100% powinien choc troszke przeswitywac lub "jarzyc" sie od zarowki (no chyba ze jest on z metalu) b)swiatlo z lamki chyba pada za mocnym snopem na stol a dalej....juz ciemno. Zrob jak dasz rade "dalsze" swiatlo ale juz znacznie ciemniejsze a tak to niemam sie do czego przyczepic
curka Napisano 27 Kwiecień 2005 Napisano 27 Kwiecień 2005 dlugo sie laduje :/ poza tym przyjemnie miekkie. faktycznie mozna by to swaitlo troszke poprawic. ale mile dla oka :]
RA Napisano 27 Kwiecień 2005 Napisano 27 Kwiecień 2005 Bardzo pozytywne wrazenia. Zadnych wodotryskow a cieszy.
Wielka_Siostra Napisano 27 Kwiecień 2005 Napisano 27 Kwiecień 2005 Bardzo mi się podoba. Mogłabym się przyczepić do tego, że front biurka i krzesło są za ciemne, ale usprawiedliwia to mroczny i melancholijny charakter dzieła;-) Jedyne co to obciełabym ten cień po prawej stronie obrazka Pzdr
Shogun 3D Napisano 28 Kwiecień 2005 Napisano 28 Kwiecień 2005 Jaki tam melancholijny. gdzie ty tu choć nutkę smutku widzisz? Zaduma - ok, ciepły, wiczorowy klimacik - ok, ale smutek? Za Chiny! Bardzo ładne, ciepłe, ta karafka mnie rozwala. :) Pozdro. :)
siwy Napisano 28 Kwiecień 2005 Napisano 28 Kwiecień 2005 Bardzo fajna praca. Mam jednak wrażenie że patrze przez mgłe. Chyba że to mój monitor.
Baldack Napisano 28 Kwiecień 2005 Napisano 28 Kwiecień 2005 scena moze i niezla...ale ta "mydlana-mgla" cokolwiek to jest to strasznie razi...kojrzy mi sie to z "ANIME" dla d**p...takie wiesz cukierkowe...
Baton Napisano 28 Kwiecień 2005 Autor Napisano 28 Kwiecień 2005 Zmienilem serwer na republike zeby sie szybciej ladowalo, bo moj serw wymieka :( mam nadzieje ze nie przekroczy sie limit sciagania :) Ta "mydlana mgle" dodalem zeby wlasnie uzyskac taki cieply klimat.
sartr Napisano 28 Kwiecień 2005 Napisano 28 Kwiecień 2005 fajny klimacik (krzywa zarowka w lampce to specjalnie???)
hcpiter Napisano 28 Kwiecień 2005 Napisano 28 Kwiecień 2005 Spoko ! Bardzo miłe dla oka :) dosc bajkowy klimat
JunioR Napisano 29 Kwiecień 2005 Napisano 29 Kwiecień 2005 fajna pracka, tylko ta zarowka w kloszu troche krzywa.
MOTHMAN Napisano 29 Kwiecień 2005 Napisano 29 Kwiecień 2005 Witam, Karafka rzeczywiście fajna, ale książki tragiczne - prosto od producenta w dodatku drażni fakt że to chyba ten sam model tylko przeskalowany :( Nie czaje dlaczego dwie pionowe dechy biurka - prawa i środkowa - są cieńsze niż ta z lewej - konstrukcja tego nie wymaga, a efekt estetyczny traci- wiem czepiam się, ale skoro jest tak mało modeli to co mam zrobić :P Jak koledzy wyżej - dołączam się - żarówka wyskoczyła z osi ;)
Baton Napisano 29 Kwiecień 2005 Autor Napisano 29 Kwiecień 2005 Zarowka jest prosto, tylko ujecie jest z boku i tak sie wydaje. A z tymi pionowymi deskami to moje niedopatrzenie ;P
tomeg Napisano 4 Maj 2005 Napisano 4 Maj 2005 zgadzam sie całkowicie z ZibimPL ,dodam od siebie - ładnie i Dokończ lokomotywę.:)
Rekomendowane odpowiedzi