Napisano 27 Kwiecień 200519 l Witam, zamieszczam kolejna prace wykonana w ramach cwiczenia. Licze na Wasze komentarze, pozytywne i negatywne :)
Napisano 27 Kwiecień 200519 l pozytywnie i to bardzo. Daje bardzo miłe wrażenie. Świetne oswietlenie lecz ksiąźki jakoś mi nie paszą. 4+/6
Napisano 27 Kwiecień 200519 l jest ok ... nawet nie tak ciemno :) , a poz tym to chyba pierwsza skończona Twoja praca :). Oby tak dalej. Pozdrawiam/kuback
Napisano 27 Kwiecień 200519 l Jak dla mnie jednak za ciemno. Na pluc przyjemne światło. Trochę nudno jak na mój gust, mało się dzieje. Generalnie fajna pracka.
Napisano 27 Kwiecień 200519 l Całkiem przyjemna praca. Pastelowy klimat rysowany światłem, bez nachalnych przepałów i kontrastów. Uwaga na przyszłość dla tego typu stilla - trzymaj prosto kamerę! A jesli już coś takiego się zdarzy to koryguj poziom / perspektywę w PSie. W każdym razie tego typu ujęcie musi trzymać poziom. Pozdrawiam Marek
Napisano 27 Kwiecień 200519 l nie, no baardzo ladne tylko ze.... a)lampka- material "klosza" na 100% powinien choc troszke przeswitywac lub "jarzyc" sie od zarowki (no chyba ze jest on z metalu) b)swiatlo z lamki chyba pada za mocnym snopem na stol a dalej....juz ciemno. Zrob jak dasz rade "dalsze" swiatlo ale juz znacznie ciemniejsze a tak to niemam sie do czego przyczepic
Napisano 27 Kwiecień 200519 l dlugo sie laduje :/ poza tym przyjemnie miekkie. faktycznie mozna by to swaitlo troszke poprawic. ale mile dla oka :]
Napisano 27 Kwiecień 200519 l Bardzo mi się podoba. Mogłabym się przyczepić do tego, że front biurka i krzesło są za ciemne, ale usprawiedliwia to mroczny i melancholijny charakter dzieła;-) Jedyne co to obciełabym ten cień po prawej stronie obrazka Pzdr
Napisano 28 Kwiecień 200519 l Jaki tam melancholijny. gdzie ty tu choć nutkę smutku widzisz? Zaduma - ok, ciepły, wiczorowy klimacik - ok, ale smutek? Za Chiny! Bardzo ładne, ciepłe, ta karafka mnie rozwala. :) Pozdro. :)
Napisano 28 Kwiecień 200519 l Bardzo fajna praca. Mam jednak wrażenie że patrze przez mgłe. Chyba że to mój monitor.
Napisano 28 Kwiecień 200519 l scena moze i niezla...ale ta "mydlana-mgla" cokolwiek to jest to strasznie razi...kojrzy mi sie to z "ANIME" dla d**p...takie wiesz cukierkowe...
Napisano 28 Kwiecień 200519 l Autor Zmienilem serwer na republike zeby sie szybciej ladowalo, bo moj serw wymieka :( mam nadzieje ze nie przekroczy sie limit sciagania :) Ta "mydlana mgle" dodalem zeby wlasnie uzyskac taki cieply klimat.
Napisano 29 Kwiecień 200519 l Witam, Karafka rzeczywiście fajna, ale książki tragiczne - prosto od producenta w dodatku drażni fakt że to chyba ten sam model tylko przeskalowany :( Nie czaje dlaczego dwie pionowe dechy biurka - prawa i środkowa - są cieńsze niż ta z lewej - konstrukcja tego nie wymaga, a efekt estetyczny traci- wiem czepiam się, ale skoro jest tak mało modeli to co mam zrobić :P Jak koledzy wyżej - dołączam się - żarówka wyskoczyła z osi ;)
Napisano 29 Kwiecień 200519 l Autor Zarowka jest prosto, tylko ujecie jest z boku i tak sie wydaje. A z tymi pionowymi deskami to moje niedopatrzenie ;P
Napisano 4 Maj 200519 l zgadzam sie całkowicie z ZibimPL ,dodam od siebie - ładnie i Dokończ lokomotywę.:)