Jump to content

Recommended Posts

• Replies 20
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na podstawie czegoś robisz czy nie?? Tzn z jakichś printów??? Czy z pamięci?? Narazie troszkę mało żeby oceniać ;) POzdro i POwodzenia :)

Posted

mam nadzieje ze sie nieobrazisz ale wg mnei forum jest po to zeby wspomagac takze mysle ze jak napiszee ze dach faluje i słupek to nei zrobie niczego złego :| btw mlonik co to za gazeta ? kśekspert ? kiedys mieli cos o 3dsmax także dlatego pytam ;)

Posted

Gazeta pewnie Ekspert :D NIe rob nie nauczysz sie robic samochodow ja tez to robilem nie ma samochodow zrobionych z jednej blachy :D Zrob tutki z max3d.pl :]

Posted

radze to samo co powyzej. ja chcesz zaczynac z poly to imo najlepszy dla ciebie bedzie tutek fiata 500 na 3dtotal.com. a z tej "profesjonalnego" magazynu lepiej sie nie ucz bo nabierzesz zlych nawykow :P.

a i mala prosba: nie wrzucaj tutaj prac z tutka, bo to w sumie nie twoj model, tylko go "odtworzyles" zgodnie z zaleceniami :P pokaz cos swojego jak bedziesz mial :)

Posted
a i mala prosba: nie wrzucaj tutaj prac z tutka, bo to w sumie nie twoj model, tylko go "odtworzyles" zgodnie z zaleceniami :P pokaz cos swojego jak bedziesz mial :)
GRiPi co ty gadasz ? odtworzył czy nie - jak robisz cos wg tutka to masz niezamieszczac bo odtworzyłes ? zastanów sie a potem pisz.
Posted

Jak by sie tak czepiac, to wyszloby, ze zrobienie samochodu jest zbrodnia, bo ktos go juz kiedys zrobil... nierozumiem troche rozumowania...

BTW Melonik, dawaj jakies apdejty. :)

Posted

Dla zabawy dałem z lakierem. Teraz nie będzie aktualizacji , bo moja szkołą mnie zamęcza. Postaram się dać jak najszybciej coś nowego :)

Posted

Marvey:

dobra odczepcie sie od hindus palnął ale już mu wystarczy
:o

na przedniej części zderzaka(początkowego ;)) widać skrzywienia.

Ra: thnx ;)

Posted

dobra, chodzilo mi o to ze taka praca dla mnie znaczy co przepisane wypracowanie. nie musisz myslec nad siatka i bledami, bo robisz to co autor tutka zaplanowal. Ale skonczmy ten temat juz :P

a co do wozu - jak dajesz z lakierem to ustaw zeby cos sie w nim odbija(plane czy tam hdri).

Posted

z tego co ja widze to nei jest lakier tylko zwykły shader z podkręconym glosem, a jeśli nie musi myśleć nad siatką i błędami to nad czym ma sie zastanwiać :] ??

Posted

GRiPi--> nie skonczymy ;P hehe a tak na serio to tak szybko cos powiem a wiec jakby tak patrzec to kazda praca jest "przepisaniem wypracowania" bo juz prawie kazdy samochod byl robiony :D

a co do modelu to zapodaj siatke a narazie moze byc:):):):)

pozdro