Melonik Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 Jest to mój pierwszy samochód . Robię go w 3ds max 7 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 A jaki to samochod? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 Na podstawie czegoś robisz czy nie?? Tzn z jakichś printów??? Czy z pamięci?? Narazie troszkę mało żeby oceniać ;) POzdro i POwodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 dodaj symmetry i będzie lepiej, i zamieść siatkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melonik Napisano 27 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2005 Jest to samochód z tutka , który był w gazecie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 mam nadzieje ze sie nieobrazisz ale wg mnei forum jest po to zeby wspomagac takze mysle ze jak napiszee ze dach faluje i słupek to nei zrobie niczego złego :| btw mlonik co to za gazeta ? kśekspert ? kiedys mieli cos o 3dsmax także dlatego pytam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melonik Napisano 27 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2005 Dokładnie KŚE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweb Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 Gazeta pewnie Ekspert :D NIe rob nie nauczysz sie robic samochodow ja tez to robilem nie ma samochodow zrobionych z jednej blachy :D Zrob tutki z max3d.pl :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 radze to samo co powyzej. ja chcesz zaczynac z poly to imo najlepszy dla ciebie bedzie tutek fiata 500 na 3dtotal.com. a z tej "profesjonalnego" magazynu lepiej sie nie ucz bo nabierzesz zlych nawykow :P. a i mala prosba: nie wrzucaj tutaj prac z tutka, bo to w sumie nie twoj model, tylko go "odtworzyles" zgodnie z zaleceniami :P pokaz cos swojego jak bedziesz mial :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 a i mala prosba: nie wrzucaj tutaj prac z tutka, bo to w sumie nie twoj model, tylko go "odtworzyles" zgodnie z zaleceniami :P pokaz cos swojego jak bedziesz mial :) GRiPi co ty gadasz ? odtworzył czy nie - jak robisz cos wg tutka to masz niezamieszczac bo odtworzyłes ? zastanów sie a potem pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 racja hindus tez tego nie kumam czemu nie mozna wrzucac czegos co sie zrobilo z tutka ??? nie kumam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 Jak by sie tak czepiac, to wyszloby, ze zrobienie samochodu jest zbrodnia, bo ktos go juz kiedys zrobil... nierozumiem troche rozumowania... BTW Melonik, dawaj jakies apdejty. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melonik Napisano 28 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2005 Dla zabawy dałem z lakierem. Teraz nie będzie aktualizacji , bo moja szkołą mnie zamęcza. Postaram się dać jak najszybciej coś nowego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 dobra odczepcie sie od hindus palnął ale już mu wystarczy he he melonik skąd ja to znam popraw słupek bo ooookropnie faluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 Ale to chyba GRiPi zaczal, a nie hindus... :) EOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 29 Kwiecień 2005 Share Napisano 29 Kwiecień 2005 Marvey: dobra odczepcie sie od hindus palnął ale już mu wystarczy :o na przedniej części zderzaka(początkowego ;)) widać skrzywienia. Ra: thnx ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 29 Kwiecień 2005 Share Napisano 29 Kwiecień 2005 dobra, chodzilo mi o to ze taka praca dla mnie znaczy co przepisane wypracowanie. nie musisz myslec nad siatka i bledami, bo robisz to co autor tutka zaplanowal. Ale skonczmy ten temat juz :P a co do wozu - jak dajesz z lakierem to ustaw zeby cos sie w nim odbija(plane czy tam hdri). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 29 Kwiecień 2005 Share Napisano 29 Kwiecień 2005 z tego co ja widze to nei jest lakier tylko zwykły shader z podkręconym glosem, a jeśli nie musi myśleć nad siatką i błędami to nad czym ma sie zastanwiać :] ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Kwiecień 2005 Share Napisano 29 Kwiecień 2005 GRiPi--> nie skonczymy ;P hehe a tak na serio to tak szybko cos powiem a wiec jakby tak patrzec to kazda praca jest "przepisaniem wypracowania" bo juz prawie kazdy samochod byl robiony :D a co do modelu to zapodaj siatke a narazie moze byc:):):):) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 29 Kwiecień 2005 Share Napisano 29 Kwiecień 2005 sorki chłopaki miałem na myśli GRiPiego jak to pisałem byłem chiba nie do końca przytomny poza tym już sie zrehabilitował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 30 Maj 2005 Share Napisano 30 Maj 2005 Ej GRiPi ja tam z Eksperta ucze się animacj, ale faktycznie gazeta nadaje złych nawyków :) A co do modelu...wyglada jak Audi TT :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi