Napisano 29 Kwiecień 200519 l troche bugów jest :( pokaz siatke bez meshsmotha (w wiekszej rozdziałce)
Napisano 29 Kwiecień 200519 l Autor czegóż się spodziewać po wersji beta/alfa 0.0.0.1, a miałem nie pokazywać siatki.. eh
Napisano 29 Kwiecień 200519 l to miala byc rx-8 no nie? :) radze pocwiczyc troche EP, zajrzec np do tutkow na http://www.onnovanbraam.com pzdr
Napisano 29 Kwiecień 200519 l kome--> ja tak mysle co to jest te "EP" ;)ale dopiero po chwili kumam.... modelik narazie ma "troche bugow" widac ze nie umiesz sobie poradzic z kantami ale linki od kome troche ci pomoze:D:D
Napisano 30 Kwiecień 200519 l Autor z początku używałem blueprintów później je wywaliłem i wyszło co widać
Napisano 30 Kwiecień 200519 l dlaczego printy wywaliles?? :o popraw go z printami bo teraz to kiepsko wyglada
Napisano 30 Kwiecień 200519 l a mi się ten wózek podoba, możesz moim zdaniem kontynuować bez BP pozdro
Napisano 30 Kwiecień 200519 l chyba wole samochody modelowane na podstawie czegos,a potem przefiltrowane przez widzimisie autora... oryginalny i dobry projekt bardziej mi imponuje niz wymidelowanie czegos co juz jest (choc i to sztuka jest nie lada i umniejszac autorom niczego nie nie mam zamiaru :) )
Napisano 30 Kwiecień 200519 l hmm nie dawaj takich ujec bo malo widac i dawaj najlepiej model bez lakieru i siatke bez ms pozdro