xeav Napisano 29 Kwiecień 2005 Share Napisano 29 Kwiecień 2005 ot, samochód... 3ds max oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 29 Kwiecień 2005 Share Napisano 29 Kwiecień 2005 troche bugów jest :( pokaz siatke bez meshsmotha (w wiekszej rozdziałce) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 29 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2005 czegóż się spodziewać po wersji beta/alfa 0.0.0.1, a miałem nie pokazywać siatki.. eh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 29 Kwiecień 2005 Share Napisano 29 Kwiecień 2005 to miala byc rx-8 no nie? :) radze pocwiczyc troche EP, zajrzec np do tutkow na http://www.onnovanbraam.com pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Kwiecień 2005 Share Napisano 29 Kwiecień 2005 kome--> ja tak mysle co to jest te "EP" ;)ale dopiero po chwili kumam.... modelik narazie ma "troche bugow" widac ze nie umiesz sobie poradzic z kantami ale linki od kome troche ci pomoze:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 30 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2005 z początku używałem blueprintów później je wywaliłem i wyszło co widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 30 Kwiecień 2005 Share Napisano 30 Kwiecień 2005 dlaczego printy wywaliles?? :o popraw go z printami bo teraz to kiepsko wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 30 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2005 przez przypadek, i tak zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpshinoda Napisano 30 Kwiecień 2005 Share Napisano 30 Kwiecień 2005 a mi się ten wózek podoba, możesz moim zdaniem kontynuować bez BP pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzik Napisano 30 Kwiecień 2005 Share Napisano 30 Kwiecień 2005 chyba wole samochody modelowane na podstawie czegos,a potem przefiltrowane przez widzimisie autora... oryginalny i dobry projekt bardziej mi imponuje niz wymidelowanie czegos co juz jest (choc i to sztuka jest nie lada i umniejszac autorom niczego nie nie mam zamiaru :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 30 Kwiecień 2005 Share Napisano 30 Kwiecień 2005 jeszcze duzo pracy przed toba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 30 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2005 Poprawiłęm nieco siatkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 30 Kwiecień 2005 Share Napisano 30 Kwiecień 2005 hmm nie dawaj takich ujec bo malo widac i dawaj najlepiej model bez lakieru i siatke bez ms pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi