Napisano 1 Maj 200519 l Na poczatku chciałbym się przywitać :) więc - Ahoj brygadiera :) Co do pracy: No nazwałbym to już gotową pracą, ale jakoś nie mogę sie przemuc :/ co o tym sądzicie? I co byście dodali? Proszę nie zjerzdżać za bardzo! to moja 1 praca na tablecie! JoKeR
Napisano 1 Maj 200519 l witam serdecznie podoba mi sie plan tylny postac troche plaska, szczegolnie twarz czy takie kroliki sa na sprzedaz? bo mi sie zarowka przepalila.
Napisano 1 Maj 200519 l Ahoj towarziszu ;] Pracka? cóż, na poziomie. Ogólnie odczucia? pozytywne. Tylko te drzewa :/. Są zupełnie niewykończone i ogólnie mi się nie podobają, zupełnie inaczej niż poprzedniczce. Chociaż to WIP, to sam powiedziałeś, że nie możesz się przemóc, i to jest złe podejście... ;P Ale cóż nam pozostaje jak nie wybaczyć? Koniec końców to Twoja pierwsza praca... Ocena: 4+/6 (jak narazie). Pozdrawiam mw4d
Napisano 1 Maj 200519 l Witam!. Według mnie super, fajnie umiesz malować. Napisz w czym to zrobiłeś i jak?. Ale praca jest spoko. Mnie się wydaje że powinny takie widoczne promienie światła padać z góry na tego królika, ale to moje urojenia. Pozdrawiam !.
Napisano 1 Maj 200519 l Autor mw4d - no jak juz mówiłem dopiero zaczynam :P może masz jakies propozycje, albo jakies tutoriale jak zrobić "pożądnie drzewo", ale ciesze sie, że mimo wszystko ocena powyżej 0 :) HEKTOR - Pentagram XXL, a wszystko w photoshopie! Jest tylko jedno ale, nie umiem rysowac ani ołwikiem ani niczym :/ JokeR
Napisano 1 Maj 200519 l Hehe. Ja też mam cos takiego jak tablet, ale nie umie narysować koła nawet, a ty normalnie robisz takie cuś, a mówisz że malować nie umiesz, głupoty gadasz. Pozdrawiam!. P.S Sorka że nie na temat.
Napisano 1 Maj 200519 l Mnie się wydaje że powinny takie widoczne promienie światła padać z góry na tego królika ..w nocy? :P mnie sie baardzo podoba sam kroliczek i trawa wokol niego, reszta natomiast wyszla znacznie gorzej, szczagolnie jak juz bylo wspomniane - drzewa.. sa niedorobione i sprawiaja wrazenie zblurowanych ;) pozdrawiam
Napisano 1 Maj 200519 l Autor Jak ja lubie jak ktos mi daje komenty pełne komplementów :), ale mógłbym cie prosić o jakieś rady? Tak początkującemu nie jest zbyt łatwo! JoKeR
Napisano 1 Maj 200519 l Rady? Po co Ci rady? Wystarczy, że będziesz ćwiczył. Sądzę, że obrałeś już swoją ścieżkę w 2d i doskonale wiesz jak postępować ;] . Jak to mówią - ćwiczenia czynią mistrza, tak więc ćwicz ;] . No i kombinuj z drzewami, a zapewniam Cię, że będzie dobrze! Życzę Ci powodzenia. 3ym się.
Napisano 1 Maj 200519 l Autor Oby tak było! Ale wiesz, ja nie wierze w cuda :P Tutaj mały upgrade: JoKeR