PablitO Napisano 1 Maj 2005 Napisano 1 Maj 2005 Hmmm .... mam nadzieje ze nie bedziecie sie smiali z tego czegos ... to pierwsza praca w 3D.. mam nadzieje ze jak troszke posiedze to bedzie lepiej :)) Usciskory dla calego FoR
Bzyku Napisano 1 Maj 2005 Napisano 1 Maj 2005 witamy na forum ale temat do poprawy na zgodyny z REGULAMINEM
PablitO Napisano 1 Maj 2005 Autor Napisano 1 Maj 2005 Dzieki Bzyku za powitanie :) .. temat zmieniony
HEKTOR Napisano 1 Maj 2005 Napisano 1 Maj 2005 Mnie się podoba. Bardzo fajnie wyszły te rany (czy rysy) nad jego prawym okiem. Te słuchawki wydają mnie się takie ubogie, ale pewnie z założenia miały być takie. Ale ogólnie wypas!. Pozdrawiam!.
PablitO Napisano 1 Maj 2005 Autor Napisano 1 Maj 2005 Dzieki serdeczne Hektor .... rysy wyszly slabo bo mapa byla robiona recznie w PS'ie :( No i ten PollyyyModeling do poprawienia. Pozdrowionka
Baton Napisano 1 Maj 2005 Napisano 1 Maj 2005 Nie wyszlo zle :) Mam wrazenie ze poly na sluchawce nie sa wysmoothowane. Mnie sie najbardziej podoba ujecie lewego dolnego rogu.
Bacry Napisano 1 Maj 2005 Napisano 1 Maj 2005 Jakby wszyscy mieli takie początki to nie było by się z kogo śmiać:)
Marvey Napisano 1 Maj 2005 Napisano 1 Maj 2005 dołączam się do bacry'ego nie było by sie z kogo śmiać świetnie jak na początek
PablitO Napisano 1 Maj 2005 Autor Napisano 1 Maj 2005 Dzieki wszystkim za odpowiedz...jak tylko wymysle jakas konkretna prace to wystawie :)) Usciski dla wszystkich i pozdrowionka.
chveti Napisano 1 Maj 2005 Napisano 1 Maj 2005 to napewno twoja pierwsza praca :>? czy pierwsza poważna. ładnie technicznie ,ale nie na mój gust
RA Napisano 1 Maj 2005 Napisano 1 Maj 2005 To mi sie podoba. Zanim cos dal, najpierw przemyslal. Praca pierwszorzedna. :) I ta uprzejmosc. Swietne poczatki na forum. Witam!!! pozdrawiam
ZiBi_PL Napisano 3 Maj 2005 Napisano 3 Maj 2005 fajny kolo :D ciekawe jakby wygladal z rogami bo widze w nim diabelksa nature :D ps. To chyba klimaty techno ??
PablitO Napisano 6 Maj 2005 Autor Napisano 6 Maj 2005 Dzieki za wszystkie opinie ... Tez witam RA :) .... Nastepnym rezem dam na forum cos lepszego :) Pozdrowka dla wszystkich
Jarosław Borzuchowski Napisano 10 Maj 2005 Napisano 10 Maj 2005 podejrzewam ze juz dłuzej walczysz na maxie ale teraz dopiero jestes na tyle zadowolony z efektów i postanowiłes wystawic ta pracke na forum.jest cool.
GRiPi Napisano 10 Maj 2005 Napisano 10 Maj 2005 a wiec kiedy zaczales z grafika?? :) pracka fajna, dobra technicznie, ladna teksturka w psie, tyle ze mi sie pomysl nie podoba :/ ale widac ze cos umiesz :)
Rekomendowane odpowiedzi