Napisano 3 Maj 200519 l w związku z powstawaniem filmu "tajemniczy Mazur vs. zmutowany mlecz z sekatorem" postanowiłem zrobić tą drugą postać właśnie w 3dsmaxie a później połączyć je z filmem z cyfrówki za pomocą maski (jeżeli znacie sposób jak to zrobić łatwiej bez tracenia jakości filmu to napiszcie). Dawno się maxem nie bawiłem ale powoli zaczynam znów zapraszam wszystkich do mini-bitwy... acha chodzi mi o to żeby wszystko było w Ink'n Paint. terzaz robię bez ink'n paint...
Napisano 3 Maj 200519 l goanday -> zmień temat na zgodny z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43, zapoznaj się z nim również
Napisano 3 Maj 200519 l Yyyyy... tego.... hmmm... Tworki? a nie, Wrocław... ;) A tak na poważnie to model kiepsko widac z InP ale wyglada porzadnie. Czekam na film :p
Napisano 3 Maj 200519 l Autor Leru: kiedy to pisałeś ja właśnie czytałem regulamin tyczący się tytułów (miałem takie przeczucie że mi zwrócisz uwagę) Imaginner: dzięki ale i tak będę musiał zacząć wszystko od nowa.. Bo jak bitwa, to wszyscy muszą mieć start porównywalny. (a tak serio to ten model wygląda dobrze z daleka, a poza tym jest niewygodnie wymodelowany dla wstawienia bnesów)
Napisano 3 Maj 200519 l Autor tożto już wszystko zrobine lepiej wracać do tematu, bo to już powoli wychodzi na spam, (o którym jest niwiele w regulaminie)
Napisano 3 Maj 200519 l hihi... Chyba ktos sie uczyl biologii w podstawowce z ksiazki z Ekoludkiem. :D To bylo dopiero chore... i te makabryczne rysunki... blee... :P A teraz model: Wiec... Nie nameczyles sie zbytnio widze. ;) Ale liczy sie pomysl. Tak na poczatek pokaz moze siateczke... pozdrawiam
Napisano 3 Maj 200519 l Autor Chwila!! ja ten model robiłem na szybko żeby pokazać o co mi chodzi... teraz sobie porządnie ściągnąłem rzuty szkieletu człowieka, królika i czegoś tam, i próbuję je połączyć
Napisano 3 Maj 200519 l What a fuck is this ? :| No dziekawa interpretacja. Co do Modelu noooo popracuj i renderuj bez Ink'n Paint bo to i nie zabardzo i nienajszybszy jest do animacji.
Napisano 3 Maj 200519 l czy ten film kreci zespol filmowy skurcz*? na to mi wyglada... pzdr *m.in. bulgarski poscikk
Napisano 3 Maj 200519 l no curka jeśli masz racje to będzie niezła jazda, bo bułgarski poscikk widziałem, ooooj widziałem :] było ostro pozdro
Napisano 4 Maj 200519 l No No musze powiedziec ze sam tytul topicu, wylozyl mnie na kolana :] troche minelo zanim wstalem i doszedlem do siebie aby cos napisac. Inicjatywa mi sie podoba. Czekam na dalsze upgrady mleczaka z sekatorem;]
Napisano 4 Maj 200519 l Autor zbuntowanego mlecza z sekatorem!!!! nie żadnego mleczaka!!! ale was zawiodę bo nie bułgarski skurcz tylko polski dwr-bhp* *don't worry be happy min. Pałka- pogromca bałwanów
Napisano 6 Maj 200519 l Autor post pod postem... ale trudno... ktoś tam pisał, żebym nie robił w Ink'n paint no to posłuchałem i zrobiłem coś takiego (obrazek 1) ale chcę dorobić jeszcze płatki (włosy?) (obrazek 2) ale jak to zrobić?? powiedzcie tylko czym... a ja już sobie znajdę instrukcję-tutoriala...
Napisano 6 Maj 200519 l Autor powiedzmy, że nie jest to poważny film... a więc czy uzyskam odpowiedź?? CZym dorobić płatki (włosy?)
Napisano 8 Maj 200519 l haha za co sie czlowiek potrafi wziac zeby tylko odciagnac mysli od matury ... raczej watpie ze ci to pomoze ... ale ;] przynajmniej ja sie zrelaksowalem pozdrawiam
Napisano 9 Maj 200519 l Autor nie, nie o to mi chodziło... a tak właściwie to prawie już zrobiłem... ale coś złapałem i komp mi się nie chce włączyć.... tak to jest jak się nie robi kopji zapasowych.... chodziło mi o rozmieszczenie liści-płatków-włosów, co zrobiłem na piechotę... A z czegóż to maturę się zdaje?? Dodaję zdjęcia głowy z płatkami... teraz tylko kończyny
Napisano 10 Maj 200519 l Autor no ale teraz już nie będę tego poprzedniego edytował w pierwszym poście załączyłem zdjęcia całego mlecza (żeby się w spisie pokazał) jest tam bez świateł, żadnych efektów, z prowizorycznie połączonymi kończynami, napiszcie co jeszcze można zrobić, oczywiście poza sekatorem.... dłonie i stopy