khazell Napisano 22 Maj 2003 Share Napisano 22 Maj 2003 tytuł mówi chyba sam za siebie postać podczas walki na arenie.wiem że jest jeszcze kilka błędów ale proszę o komentarze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 22 Maj 2003 Share Napisano 22 Maj 2003 a wiesz ze wysokosc czlowieka to 7x wysokosc glowy? ;), taka jedna z podstaw rysowania/tworzenia ludzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 22 Maj 2003 Share Napisano 22 Maj 2003 Przy takiej muskulaturze nóg (dobra - tylko za małe wcięcia tam gdzie kosty) to rączki są jak u dzewczynki zwłaszcza od łokcia. Czekam na update Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khazell Napisano 22 Maj 2003 Autor Share Napisano 22 Maj 2003 jeśli chodzi o kanony to 7x głowa to standard dla człowieka 170- 180 cm zrostu jeśli chodzi o herosów antycznych dopuszczelny jest 8x modół i tak właśnie zamierzam go trochę przerysować. a jeśli chodzi o nogi to chyba przedobrzyłem w stosunku do reszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 22 Maj 2003 Share Napisano 22 Maj 2003 Oooo całkiem wypasione hehe podoba mis ie , kurde dobre to jest , bardzo dobre :D Podoba mi sie jego młot konkretny i textura zbroji tez jest niczego sobie hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khazell Napisano 22 Maj 2003 Autor Share Napisano 22 Maj 2003 next Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Triple X Napisano 23 Maj 2003 Share Napisano 23 Maj 2003 no nie głowa to 1/8 całości ciala :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 23 Maj 2003 Share Napisano 23 Maj 2003 ta glowa jakas taka troche dziwna,,, ale spox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toxic Napisano 23 Maj 2003 Share Napisano 23 Maj 2003 A rączki ma nie za małe jak na takiego dużego chłopa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bremen Napisano 23 Maj 2003 Share Napisano 23 Maj 2003 Glowa jest zdecydowanie za mala :)...Kanony nie kanony to ci cos nie tak z obleczen wyniklo bo glowa jest ewidentnie za mala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khazell Napisano 23 Maj 2003 Autor Share Napisano 23 Maj 2003 przyznaję się bez bicia że głowa za mała. nie skupiałem się na niej bo od początku miała być ta pała zakuta w jakiś garnek. ale poprawie.czekam na kolejne uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khazell Napisano 23 Maj 2003 Autor Share Napisano 23 Maj 2003 i jeszcze kolejne części garderoby. i przy okazjii pytanie czym najlepiej zrobić szmatę (na biodra) żeby ją ładnie pozaginać pofalować i ewentualnie później zanimować?? proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 24 Maj 2003 Share Napisano 24 Maj 2003 jak narazie 98% wszystko dobrze ale 2% te te dlonie male !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! powinien miec lapy jak bochenki chleba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Acid_19 Napisano 24 Maj 2003 Share Napisano 24 Maj 2003 AP. Lewa dłon nienaturalnie zgieta.. Przy takim młocie i takim zgieciu nadgarstka jego stawy wyglądają pewnie jak ser... A co do pierwszego screena :D Ja mam takie umiesnione nogi :)... Powaga :D.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khazell Napisano 25 Maj 2003 Autor Share Napisano 25 Maj 2003 cześć dzięki za komentarze. na coniektórych elementach się nie skupiałem specjalnie bo i tak w planie miały być przysłonięte częściami zbroi ale poprawki wprowadzę niebawem. Mam teraz inny problem mianowicie jak sprawić by szmata poruszła się i układała w momencie zmiany pozycji postaci??? proszę o pomoc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 25 Maj 2003 Share Napisano 25 Maj 2003 Jak dla mnie to wypasik nie zabrdzo wiem jak ci pomuc w tym co ciebie mczy , jak czytalme to i dla mnie zaczeło byc to interesujące bo tak czasmai jak nadal siłem przyciągania i wiatru to moge spróbowac by to samo sie poruszało hehe ale tak jak ty chcez hmm nie wiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Kucharz Napisano 25 Maj 2003 Share Napisano 25 Maj 2003 Mam pytanie - szmatę robiłeś patchami, nurbsami czy czym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khazell Napisano 25 Maj 2003 Autor Share Napisano 25 Maj 2003 szmatę robiłem splainem i nałożyłem surface Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 25 Maj 2003 Share Napisano 25 Maj 2003 hmm...bardzo mi się to podoba...ciekaw jestem...tła...jakie dash pod gladiatora...może z tego wyjść całkiem niezła pracka...powodzenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 25 Maj 2003 Share Napisano 25 Maj 2003 Całkiem dobre - zaczynam wyczuwać klimacik - czekam na kolejne update - PS: mnie ta szmata też sie bardzo podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toxic Napisano 25 Maj 2003 Share Napisano 25 Maj 2003 Żeby szmata sie poruszała musisz najpierw zaanimować ruchy postaci. Potem do szmaty użyć jakiegoś plugina do robienia ubrań np simcloth albo stitch\'a poustawiać kolizje z ciałem i innymi elementami ubioru no i \"zapuścić\" plugin żeby zrobił wyliczenia. Przynajmniej ja tak robie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khazell Napisano 25 Maj 2003 Autor Share Napisano 25 Maj 2003 dzięki spróbuje to wykonać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khazell Napisano 26 Maj 2003 Autor Share Napisano 26 Maj 2003 powoli zacząłem się zajmować tłem. chcę postawić gościa na piaszczystym podłożu areny zbliżonej do koloseum. problem może się pojawić wraz z pojawieniem się tłumów na widowni ale będę kombinował na razie w tym kierunku.Tymczasem wstępniak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khazell Napisano 26 Maj 2003 Autor Share Napisano 26 Maj 2003 powoli zacząłem się zajmować tłem. chcę postawić gościa na piaszczystym podłożu areny zbliżonej do koloseum. problem może się pojawić wraz z pojawieniem się tłumów na widowni ale będę kombinował na razie w tym kierunku.Tymczasem wstępniak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 27 Maj 2003 Share Napisano 27 Maj 2003 Jak dla mnie spoko - tylko stopy mogłyby być większe.:):):):) Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khazell Napisano 27 Maj 2003 Autor Share Napisano 27 Maj 2003 a wstępniak jak się nie załączył tak go nie ma kolejna próba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toxic Napisano 27 Maj 2003 Share Napisano 27 Maj 2003 Pewnie próbujesz załączyc obrazek większy niż 80KB i dlatego nic z tego nie wychodzi.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khazell Napisano 29 Maj 2003 Autor Share Napisano 29 Maj 2003 cześć. mam kolejny problem wynikający z niewiedzy, a mianowicie jak zlinkować zespolić połączyć np głowę bipa z hełmem albo maską żeby poruszły się wraz z ruchem głowy??? proszę o w miare jasne podpowiedzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khazell Napisano 29 Maj 2003 Autor Share Napisano 29 Maj 2003 koloseum dopracuje narazie ogólny zarys i proporcje mam zamiar dodać jeszcze kolumny być może jakieś rzeźby i takie żaluzje czy kotary które rozpostarte nad widownią dawały cień oglądającym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 29 Maj 2003 Share Napisano 29 Maj 2003 hmm ladnie...a co do tego bipeda i helma...to niestety nie wiem....jedynie co moge poradzic to zatahuj ten helm z glowa.. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toxic Napisano 29 Maj 2003 Share Napisano 29 Maj 2003 A nie działa bind to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 29 Maj 2003 Share Napisano 29 Maj 2003 Keszcze popraw dłonie, bo są troszkę za małe, jak na takiego gostka z taką bronią. Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 29 Maj 2003 Share Napisano 29 Maj 2003 nom niezle a co do koloseum to zobacz sobie gladiatora :) i bedziesz wiedzial co i jak dac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khazell Napisano 10 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2003 cześć troszku sie ostatnio zaniedbałem ale podrzucam nowe obrazki wypowiedzcie się na temat... dzięki nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khazell Napisano 10 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2003 i kolejny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khazell Napisano 10 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2003 i następny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khazell Napisano 10 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2003 wiem że jeszcze troszke muszę popoprawiać ustawienie postaci, śmatę oraz texturkę co myślicie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 10 Grudzień 2003 Share Napisano 10 Grudzień 2003 ogolnie cialkiem fajnie, tylko palce ma za cienkie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brolias Napisano 10 Grudzień 2003 Share Napisano 10 Grudzień 2003 jak dla mnei to wyrypiste. pozy bipedem czy recznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khazell Napisano 12 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2003 te pozy za pomocą bipa robiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi