Posted May 6, 200520 yr Witam. Świerza pracka, dość szybka, umila mi czas jako tapeta w robocie. Po prawej dołączyłem fresh upgrade version.
May 6, 200520 yr ketchup nie wygląda jak krew, gwoździe nieco duże-- praca robi dobre wrażenie. Oryginalny pomysł (?)
May 6, 200520 yr troche cienkie teksturki wypadałoby nad nimi jeszcze popracować peacka całkiem spoko
May 6, 200520 yr miales dobry pomysl i dobre intencje. troche niedopracowane to, krew sie nie udala i wyglada jak stopione gumki, byloby lepiej calkiem bez niej. mimo to calkiem dobre wyglada.
May 7, 200520 yr jak widze to "cos" to zaraz mi sie kojarzy film TEKSASKA MASAKRA PILA MECHANICZNA :-) tam tez koles sobie robil maski z ludzi :P moze masz cos wspulnego z tamtymi wydarzeniami :D
May 7, 200520 yr Dobry pomysł, ale wykonanie troche gorsze. Krew prosi aby zmienic, textury. no twarz spoko.
May 8, 200520 yr jak spojarzalem na miniaturke to mialem wrarzenie jakby to byl NEKRONOMIKON, wes jakiegos displaca daj zeby nie blo takie gumowe
May 9, 200520 yr Author Nie wiem czy wtym dziale można upgredować prace, ale nie mogę się powstrzymać po przeczytaniu postów, może teraz wygląda lepiej, popracowałem z krwią i cieniami.
June 3, 200520 yr no juz troche lepiej ale pstrzac na ta scenke wydaje mi sie ze kamera jest zabrudzona a nie sciana.
June 3, 200520 yr hmm... czyżby evermotionowskie textury ;-) ?? ja bym zwiększył bumpa na tej twarzy.
June 9, 200520 yr Author sam sie mecze z texturkami w ps, z bumpem nie chciałem przesadzic, a zabrudzone jest wszystko sciana jak i kamera