Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Oto mój kolejny model - efekt półgodzinnej zabawy w rhino. Robione na oko z oryginału ;) Jeszcze wymaga drobnych poprawek kosmetycznych - zarówno model jak i materiał. Licze na konstruktywna krytyke :)

12f.jpg

12.jpg

12b.jpg

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

30 minuut - to chyba do speed modeling? i powiedz co to dokladniej prezentuje :P

Napisano

ja tym predzej bym polecial w kosmos niz wycisnal sok :P a co do samego modelu to chyba moze byc :P nic tam w sumie w nim nie widac :-)

Napisano

A ja wiedziałem odrazu wiedziałem co to jest. Starck tworzył wiele fajnych dzieł. Fajnie ci to wyszło

Napisano

Dodaj do tego pomarancze albo cytryne + szklanke bo samo to rzeczywiscie przypomina statek kosmiczny z s/f lat 70 czy 80. Sama wyciskarka wydaje sie byc ok.

Napisano

Drogi Panie Autorze,

mam taka sama wyciskarke i zamierzalam ja kiedys zamodelowac i do fajnej scenki wstawic.eh :/

skradles mi pomysl.

ale wyszlo dobrze.

licze na to,ze dorobisz jakies soczyste cytrusy do tego ;)

pozdrawiam

Napisano

hmn .... coś mnie się zdaje żeś z proporcjami za bardzo poszalał ale reszta ok

pozdrawiam (znam orginał)

Napisano
  • Autor

nie bylo mnie jakis czas w domu - teraz postaram sie dorobic cytrynke i szklanke z sokiem. Co do proporcji to powinny byc oki - wszystko mierzone sufmiarka i innymi linijkami aby trzymało się kupy - postaram się jakoś szybko wrzucic update'a.

Curka - jak bedziesz potrzebowac model do scenki kiedys to daj znac :)

Napisano
  • Autor

update :

big-one.jpg

szklanka jest narazie tymczasowa

cytrynke jeszcze lekko powyginam , teraz walcze ze szklanka i sokiem w niej - jak ktos zna jakis fajny tutorial o kaustyce, szklankach i sokach niech da znac