Napisano 30 Czerwiec 200519 l sprytnie wymyśliłeś z tym logiem motoroli jako osobny objekt, dobrze kombinujesz:). pozdrawiam
Napisano 12 Lipiec 200519 l witam mam pytanie jak sciagnac z mtoroli e398 sim lovk mam na ere a chce miec karte sim na plusa???
Napisano 12 Lipiec 200519 l Autor jakub dobilo mnie to pytanie... :) Chyba nie byles jeszcze na http://www.matrax.net/forum zajrzyj tam :)
Napisano 12 Lipiec 200519 l jakub4003 napisał: witam mam pytanie jak sciagnac z mtoroli e398 sim lovk mam na ere a chce miec karte sim na plusa??? Swietny gosc, nie ma co :)
Napisano 12 Lipiec 200519 l no wlasnie dawaj bo ja jestem podekscytowany. dobrze ci to wyszlo. RA ale ty to jestes guru w tych sprawach. a czemu lubisz modelowac telefony a nie np. samochody??
Napisano 12 Lipiec 200519 l Moja odpowiedz na takie samo pytanie (powiedzmy takie samo). ;) Ale jestem wygodny. :D Cytat hindus pozdrawiam
Napisano 12 Lipiec 200519 l hm moze zanim zadasz kolejne pytanie to sprobuj sam sie zorientowac?? jakbys wszedl na ktoras z jego prac to zobaczylbys siatki z poly.....
Napisano 13 Lipiec 200519 l Autor No nie wiem czy skoncze bo zacialem sie przy gornej częsci z przodu :) Ale skoro tylu chce zobaczyc koniec to moze sproboje powalczyc jeszcze :)
Napisano 13 Lipiec 200519 l Autor Juhu udalo sie Projekt wciąz zyje. :D jak zrobie jeszcze troche to wrzuce updejta :D
Napisano 13 Lipiec 200519 l heh, jak Ty konczysz, to chyba ja tez sie skusze i dokoncze moja Nokie. Przynajmniej modeling. Jutro wieczorem wyjezdzam na tydzien do Ustki i nie chce mi sie zaczynac kolejnego czolgu do bitwy, wiec chyba zabiore sie za Nokie. Czekam na renderka czy cus... ;) pozdrawiam
Napisano 14 Lipiec 200519 l Autor No tak to bedzie mniej wiecej wygladac jeszcze tylko szybka, wklęsłe M i materialy :) Jest jeden blad chodzi o to cos na czym ma byc M, ale zaraz to naprawie sorry :)
Napisano 14 Lipiec 200519 l Autor DObra koniec tego nie mam zamiaru sie dluzej męczyć bardzo proszę o ocene samego modelu, bo przez ten caly VRayMAterial SZLAG MNIE TRAFIA !!! nie bede wiecej tracil nerwow nad tym telefonem. Koniec :)
Napisano 14 Lipiec 200519 l ladnie ladnie, tylko jakis chyba blad masz w dolnym rogu telefonu (albo tylko tak kamera zwodzi :)). I zeby mozna bylo tak w 100% ocenic model to bym proponowal zwykly render byle byl z aa. pozdro
Napisano 14 Lipiec 200519 l Autor Wlasnie nie wiem czemu ale w renderze ta czes z dzoisticzkiem wychodzi bez MS a jest on wlaczony :|