Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 68
  • Wyświetleń 6,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

witam

mam pytanie jak sciagnac z mtoroli e398 sim lovk mam na ere a chce miec karte sim na plusa???

Napisano
  jakub4003 napisał:
witam

mam pytanie jak sciagnac z mtoroli e398 sim lovk mam na ere a chce miec karte sim na plusa???

Swietny gosc, nie ma co :)

Napisano

DraB, co tam z komora? Bedzie finisz czy nie? :)

Napisano

no wlasnie dawaj bo ja jestem podekscytowany. dobrze ci to wyszlo.

RA ale ty to jestes guru w tych sprawach. a czemu lubisz modelowac telefony a nie np. samochody??

Napisano

Moja odpowiedz na takie samo pytanie (powiedzmy takie samo). ;)

Ale jestem wygodny. :D

Cytat
hindus

pozdrawiam

Napisano

hm moze zanim zadasz kolejne pytanie to sprobuj sam sie zorientowac?? jakbys wszedl na ktoras z jego prac to zobaczylbys siatki z poly.....

Napisano
  • Autor

No nie wiem czy skoncze bo zacialem sie przy gornej częsci z przodu :) Ale skoro tylu chce zobaczyc koniec to moze sproboje powalczyc jeszcze :)

Napisano

Walcz, walcz. Liczymy na Ciebie. :)

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Juhu udalo sie Projekt wciąz zyje. :D jak zrobie jeszcze troche to wrzuce updejta :D

Napisano

heh, jak Ty konczysz, to chyba ja tez sie skusze i dokoncze moja Nokie. Przynajmniej modeling. Jutro wieczorem wyjezdzam na tydzien do Ustki i nie chce mi sie zaczynac kolejnego czolgu do bitwy, wiec chyba zabiore sie za Nokie.

Czekam na renderka czy cus... ;)

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

No tak to bedzie mniej wiecej wygladac jeszcze tylko szybka, wklęsłe M i materialy :)

Jest jeden blad chodzi o to cos na czym ma byc M, ale zaraz to naprawie sorry :)

moto19qe.jpg

Napisano
  • Autor

DObra koniec tego nie mam zamiaru sie dluzej męczyć bardzo proszę o ocene samego modelu, bo przez ten caly VRayMAterial SZLAG MNIE TRAFIA !!! nie bede wiecej tracil nerwow nad tym telefonem. Koniec :)

motokoniec3pp.jpg

Napisano

ladnie ladnie, tylko jakis chyba blad masz w dolnym rogu telefonu (albo tylko tak kamera zwodzi :)). I zeby mozna bylo tak w 100% ocenic model to bym proponowal zwykly render byle byl z aa.

pozdro

Napisano
  • Autor

Wlasnie nie wiem czemu ale w renderze ta czes z dzoisticzkiem wychodzi bez MS a jest on wlaczony :|